Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pesen Dina Buruh Presiden Dewan Pariwisata Afrika

Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange: Benua kudu nglindhungi budaya kita
Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange: Benua kudu nglindhungi budaya kita
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jagad iki ora digawe padha. Iki katon luwih akeh ing Afrika ing pirang-pirang wilayah. Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St. Ange nggambarake kasunyatan kasebut lan njaluk para pemangku kepentingan ndeleng kasunyatan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presiden Dewan Pariwisata Afrika, Alain St.Ange sing berbasis ing Seychelle, ngetokake pratelan tanggal 1 Mei, Dina Buruh.
  2. St.Ange nyadari pengaruh COVID-19 ing kahanan kerja ing Afrika.
  3. Wektu gangguan saka kasunyatan ing lapangan bakal dianggep minangka penghinaan kanggo kabeh wong sing nandhang pandemi.

Dina Buruh 2021 kudu dadi wektu kanggo refleksi jero. Kita ngerti manawa Afrika, lan jagad iki umume, terus dirusak dening efek COVID-19 sing nyebabake kerusakan kerja serius. Ketidakmampuan kulawarga kanggo golek gaweyan ing COVID saiki kudu tetep dadi prioritas pikirane kita.

Dina Buruh Internasional ing taun iki kudu ditandhani kanthi nggambarake krisis kesehatan sing diadhepi ing saindenging jagad lan kasusahan sing dirasakake dening wong sing paling rentan.

COVID-19 saiki ora bakal lunga, lan ngetrapake pendekatan kanggo ngrangsang jagad bisnis lan ing wektu sing padha nyedhiyakake jaring pengaman kanggo nahan wong-wong sing butuh, kudu dadi prioritas.

Wektu gangguan saka kasunyatan ing lapangan bakal dianggep minangka penghinaan kanggo kabeh wong sing nandhang pandemi kasebut.

Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange: Benua kudu nglindhungi budaya kita
Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange

The Dewan Pariwisata Afrika tetep setya makarya kanggo 54 negara sing nggawe Afrika bawana gedhe. Bareng, kita bakal bisa ndeleng cahya ing mburi trowongan COVID-19 peteng.

Sugeng Dina Buruh 2021

Dewan Pariwisata Afrika nyedhaki Uni Eropa

Informasi liyane babagan Dewan Pariwisata Afrika: www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.