24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Mexico Breaking News News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aeromexico entuk persetujuan pengadilan babagan transaksi armada pesawat

Aeromexico entuk persetujuan pengadilan babagan transaksi armada pesawat
Aeromexico entuk persetujuan pengadilan babagan transaksi armada pesawat
ditulis dening Harry Johnson

Aeromexico kanggo nambah armada minangka bagean saka kesepakatan sing disusun maneh

Print Friendly, PDF & Email
  • Aeromexico kanggo nambah rong puluh papat pesawat Boeing 737 MAX anyar menyang armadane
  • Aeromexico kanggo nambah papat 787-9 pesawat Dreamliner menyang armadane
  • Pengadilan Bangkrut Amerika Serikat kanggo Distrik Selatan New York wis nyetujoni mlebu Aeromexico menyang Transaksi

Grupo Aeroméxico, SAB de CV ngumumake manawa informasi kasebut dibeberke tanggal 23 April 2021, babagan kesepakatan Aeromexico kanggo nambah armada kanthi rong puluh papat (24) anyar Boeing Pesawat 737 MAX, kalebu B737-8 lan B737-9 MAX lan papat (4) 787-9 pesawat Dreamliner minangka bagean saka perjanjian sing direstrukturisasi karo pabrikan lan sawetara wong cilik lan Aeromexicoperjanjian sing ana gandhengane karo pemasok lan entitas finansial liyane lan kolektif, Perusahaan ngandhani manawa Pengadilan Bangkrut Amerika Serikat kanggo Distrik Selatan New York, sing mbentuk proses pambentukan finansial sukarela Bab 11 Aeromexico, wis nyetujoni mlebu Aeromexico menyang Transaksi.

Aeromexico bakal terus ngupayakake, kanthi tertib, strukture finansial kanthi sukarela liwat Bab 11, nalika tetep ngoperasikake lan nawakake layanan kanggo para pelanggan lan ngontrak barang lan layanan sing dibutuhake kanggo para operator. Perusahaan bakal terus nguatake posisi finansial lan likuiditas, nglindhungi lan ngreksa operasional lan aset, lan ngetrapake penyesuaian sing dibutuhake kanggo ngadhepi pengaruh saka COVID-19.

Grupo Aeroméxico, SAB de CV minangka perusahaan induk sing anak perusahaan melu penerbangan komersial ing Meksiko lan promosi program loyalitas penumpang. Aeromexico, maskapai global Meksiko, duwe pusat operasi utamane ing Terminal 2 Bandara Internasional Kota Mexico. Jaringan tujuane tekan ing Meksiko, Amerika Serikat, Kanada, Amerika Tengah, Amerika Selatan, Asia lan Eropa. Armada operasi Grup saiki kalebu pesawat Boeing 787 lan 737, uga generasi paling anyar Embraer 190. Aeromexico minangka mitra pendiri SkyTeam, aliansi sing ngrayakake 20 taun lan nawakake konektivitas ing luwih saka 170 negara, liwat 19 maskapai penerbangan. Aeromexico nggawe lan ngetrapake Sistem Manajemen Kesehatan lan Kesehatan (SGSH) kanggo nglindhungi klien lan kolaborator ing kabeh tahap operasine.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.