Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Expo Pariwisata Pearl of Africa pisanan dadi virtual ing wilayah kasebut

Ekspo Pariwisata Mutiara Afrika kaping 6 (POATE) diwiwiti minggu iki dina Selasa, 27 April 2021, kanthi tema, "Miwiti maneh Pariwisata kanggo Pangembangan Ekonomi Daerah."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kabeh ing format virtual, acara kasebut ana pameran, rapat siji-siji, lan diskusi panel kanggo sing melu.
  2. Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Uganda (UTB), Lilly Ajarova, nyambut para petugas virtual kanthi cara bisnis anyar iki.
  3. POATE ngasilake urip maneh, kanthi: "Kanthi POATE, kita bakal nyambung karo jagad iki."

POATE minangka pameran pariwisata pertama ing wilayah kasebut sing dadi virtual. Nganti tanggal 29 April 2021, ing platform virtual kanthi 400 tamu kalebu 200 pameran online sing ditampilake:

Dhaptar direktori ing ngendi para peserta pameran bisa nampilake produk lan layanan ing macem-macem format multimedia kalebu video, tautan situs web, lan brosur e.

Rapat siji-siji eksklusif kanggo para pembeli, media, lan pameran sing ngidini para peserta bisa nyambung karo para profesional industri perdagangan plancongan paling dhuwur sing duwe tenaga tuku langsung.

"Generasi Utama" - platform virtual sing ngidini para peserta supaya jadwal jadwal rapat video kanthi telung puluh menit kanthi pribadi karo para profesional industri.

Sesi konten pilihan ing ngendi para peserta nganakake macem-macem sesi langsung, debat, lan forum karo para ahli industri sing ngatasi masalah topik babagan investasi, pasar, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email