Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Las Vegas tegese bisnis ora mung slogan

Nalika Las Vegas terus njupuk langkah kanggo mbukak maneh, Gubernur Nevada, Steve Sisolak, bubar ngumumake target nambah kapasitas bisnis dadi 100 persen ing kabeh papan tanpa jarak sosial ing wektu ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Otoritas Pengunjung lan Pengunjung Las Vegas (LVCVA) bakal pindhah menyang kabupaten lokal tanggal 1 Mei lan pejabat Clark County wis nampa persetujuan negara saka Rencana Mitigasi Lokal.
  2. Gatherings Gedhe kanthi kurang saka 20,000 wong bisa disetujoni kanthi jarak jarak telung kaki kanthi kapasitas nganti 80 persen.
  3. Rencana Persiyapan & Keamanan COVID-19 kudu diajukake ing klumpukan gedhe luwih saka 250 wong.

Iki minangka asil saka indikator positif kalebu stabilake kasus virus anyar lan kasedhiya akeh vaksin. Langkah kritis iki nuduhake kapercayan sing luwih lengkap manawa Las Vegas siyap kanggo nampi tamu kanthi aman lan dadi tuan rumah rapat-rapat gedhe, kalebu rapat lan konvensi.

Otoritas Pengunjung lan Pengunjung Las Vegas (LVCVA) bakal pindhah menyang kabupaten lokal tanggal 1 Mei lan pejabat Clark County wis nampa persetujuan negara saka Rencana Mitigasi Lokal. Sawetara langkah sing dijelasake bakal dileksanakake ing tanggal 1 Mei lan watesan bakal dicopot kabeh nalika 60 persen populasi miwiti proses vaksinasi. Saiki, udakara 46 persen wong Nevadans wis miwiti proses vaksinasi.

Sorotan saka rencana Clark County kaya ing ngisor iki:

Print Friendly, PDF & Email