Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bahama Ngrayakake Agen Perjalanan kanthi Pesta Virtual ing "Da Backyard"

Agen wisata dirayakake dening Dewan Pariwisata Bahama.
"Pesta Da Backyard" virtual ing tanggal 6 Mei bakal nyenengake lan kalebu pelajaran kanggo nyiyapake Mama Bahama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama bakal nuduhake apresiasi marang komunitas agensi plancongan nalika pesta "Da Backyard" virtual tanggal 6 Mei.
  2.  Loro-lorone Ellison 'Tommy' Thompson, Wakil Direktur Jenderal uga Bridgette King, Direktur Eksekutif Global Sales bakal diluncurake karo anggota tim Kantor Pariwisata Bahama liyane kanggo sore sing interaktif sing nyenengake
  3. Waca carane nindakake Bahama Mama sing paling apik.

Sanajan sampeyan bakal weruh demonstrasi dening mixologist, duweni saka Warwick Paradise Island, sampeyan bisa uga pengin siyap kanggo ngrasa nalika pesta "Da Backyard". 

 Loro-lorone Ellison 'Tommy' Thompson, Wakil Direktur Jenderal uga Bridgette King, Direktur Eksekutif Global Sales bakal gabung karo anggota tim Pariwisata Bahama liyane kanggo sore sing interaktif sing nyenengake musik Baham, montase video, nganyari babagan kedadeyan ing Bahama, game, demo koktail / mocktail, fotobooth virtual, uga hadiah hadiah kanggo penasehat busana paling apik ing klambi tropis. Sinau babagan urip maneh Program Spesialis Bahama. 

Bahama Mama:

  • 1 ¼ oz Rum Emas
  • 1 ½ oz Nassau Royale Liqueur
  • 1 oz Rum Klapa
  • 2 oz Jus jeruk
  • 2 oz Jus Nanas

Dash of Angostura Bitters (opsional)
1/6 oz Grenadine

Campur bahan lan goyangake kanthi apik. Tuang es sing diremukake ing gelas sing dhuwur lan dekorasi nganggo irisan oranye lan loro ceri.

* Ngilangke rum kanggo versi mocktail saka Bahama Mama.

Lan gabung karo tim Bahama kanggo ngrayakake mitra agensi perjalanan ing tanggal 6 Mei wiwit 3 sore nganti 5 sore EST.

Klik kene menyang RSVP

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewu mil banyu lan pantai paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email