Hotel JA Lake View mbukak ing Dubai

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hotel JA Lake View mbukak ing Dubai

Ing wektu sing tepat kanggo Pasar Plancongan Arab, Hotel JA Lake View ing Dubai dijadwalake dibukak tanggal 9 Mei 2021

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawise mandheg setaun, hotel paling anyar ing JA The Resort - Hotel JA Lake View ing Dubai, bakal dibukak maneh tanggal 9 Mei 2021.
  2. Hotel sing menang kanthi multi penghargaan, yaiku restoran 'Kinara' Vikas Khanna lan bar bistro anyar, Republik, sing bakal menehi tarif musim panas sing apik wiwit tanggal 9 Mei nganti 30 September 2021, kanggo narik lelungan internasional lan para tamu GCC. 
  3. Hotel JA Lake View minangka properti unik nomer telu ing JA sing akeh pengalaman

Resor ing Jebel Ali, Dubai. Struktur unik kanthi pemandangan panorama lapangan golf, danau banyu asin, lan segara Arab diterangake minangka 'properti sing didesain desain khusus kanggo kelestarian' lan nduweni 348 kamar lan suite mewah sing cocog kanggo kulawarga lan klompok kanca. Ana pirang-pirang restoran lan bar kalebu 'Kinara by Vikas Khanna' - restoran sing apik lan santai sing nampilake masakan asli saka macem-macem wilayah ing India lan Asia Kidul. Uga ana '81' sing wiyar lan padhang - restoran prasmanan kanthi papan kanggo njobo ruangan, dijenengi taun wiwitan dadi properti pertama JA Resorts & Hotels, lan 'Republik' - gastropub modern sing nyedhiyakake omben-omben kanthi lisensi lan ongkos gastropub santai. Hotel iki uga nawakake telung kolam renang ruangan sing dikontrol suhu - siji kanggo wong diwasa lan loro kanggo kulawarga. 

Hotel JA Lake View uga misuwur ing kutha kasebut amarga upaya kesinambungane - diapit karo Olive Tree umur 800 taun, properti sing kontemporer lan kontemporer bisa digunakake karo mitra berkelanjutan kanggo nyedhiyakake fasilitas, panel surya kanggo bagean listrik hotel, teknologi canggih kanggo nyilikake sampah pangan lan nggampangake check-in tanpa kertas, amarga wis ngilangi botol plastik. Kanggo pisanan ing Timur Tengah, Volera-Alexa sing aktif nganggo swara nyedhiyakake pitulung virtual cepet kanggo tamu ing kamar.  

Minangka resor paling cedhak karo EXPO 2020, JA Lake View Hotel uga 10 menit saka Dubai Parks & Resorts, 20 menit saka Dubai sing rame ing JBR lan 30 menit saka Dubai Mall sing apik. Iki gabung karo JA Beach Hotel sing menang lan suite vila gaya Mediterania saka JA Palm Tree Court dadi siji-sijine resort sing asli ing Dubai. Dumunung ing saindhenging pantai pribadi 800 meter, JA The Resort ngaku luwih saka 1 yuta meter fasilitas hiburan kalebu pitung kolam lanskap kanthi papat bar kolam renang, pilihan 25 restoran lan bar, lapangan golf standar juara 9 bolongan, par 35 karo sawetara nyopir, nyelehake lan ngetokake sayuran ijo lan Leadbetter Golf Academy Dubai, lapangan tenis lan akademi tenis 4, lapangan squash lan bulutangkis, voli pantai, kandhang jaran, lapangan golf mini, Pusat Watersports Watercooled kanthi ski banyu, luncur angin, banana -boat, catamaran, prau layar lan marina layanan lengkap 104-kamar sing nawakake lelungan boat. Uga duwe 6 rentang tembakan, Calm Spa, taman bio, crèche, Pirates and Mermaids Kids 'Club lan layanan Babysitting.

JA The Resort bangga nawakake tes ing COVID-19 kanggo tamu internasional sing butuh lelungan PCR negatif. Kanggo ragad nominal, tes kasebut bisa diatur kanthi pribadi ing kamar tamu, lan asil diwenehake sajrone 36 jam. JA The Resort uga wis resmi nampa #DubaiAssured Stamp, sawise proses verifikasi kesehatan lan safety sing ditindakake kanthi kolaborasi karo Departemen Pariwisata lan Pemasaran Dagang #DubaiTourism, Departemen Pengembangan Ekonomi lan Kota Dubai. Prangko kasebut nuduhake manawa kabeh properti sing mbukak saiki wis nggunakake, lan terus-terusan njaga, kabeh langkah pancegahan sing dibutuhake lan standar lan protokol keamanan sing paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email