Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Jerman Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Investments LGBTQ Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Vaksin COVID-19: Sing Pertama, Rakah Korporat, Welas asih karo Kita Kabeh

Pilih basa sampeyan
Sugih dhisik lan ora ana rilis Paten Vaksin COVID
patent
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mung 16 persen populasi donya sing duwe akses menyang vaksin. Iki nggambarake mayoritas jagad pisanan. Keserakahan perusahaan bisa ngrusak kabeh wong- lan bisa dadi luwih ala lan luwih mematikan.

Print Friendly, PDF & Email

1) Amarga paningkatan dramatik saka pandemi Covid-19 ing India, tekanan saya rame ing negara-negara Kulon sing sugih, kalebu Jerman, kanggo ngeculake paten vaksin.

2) Yen ora, kenaikan produksi vaksin sing dibutuhake banget ora bisa ditindakake, miturut panjaluk anyar saka Amnesty International lan sekitar 30 organisasi bantuan lan hak asasi manungsa liyane.

3) Miturut iku, Jerman tetep nolak ngeculake hak paten - lan malah nyoba nglegakake India kanthi pangiriman pitulung. Cacah sing padha kanggo negara-negara sugih liyane, kalebu Amerika Serikat.


Luwih saka 30 organisasi bantuan internasional lan hak asasi manungsa nguatake panjaluk supaya paling ora mbebasake paten kanggo vaksin Covid-19.

Iki kalebu Health anyar tanpa Inisiatif Perbatasan dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Umume "dingerteni" manawa "amarga kapasitas produksi winates saiki ora kasedhiya dosis vaksin" kanggo nyukupi kabutuhan global.

Mula, kanthi pencabutan paten kasebut, kesempatan kudu dibukak manawa vaksin liyane bisa diproduksi ing pirang-pirang lokasi mengko, miturut panggilan sing nembe diterbitake Amnesty International. Yen ora, "kenaikan produksi sing dibutuhake ora bisa ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.