Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kesehatan Tanpa Bates diluncurake dening Jaringan Pariwisata Dunia

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
wtnnew
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Diskusi plancongan pembangunan maneh dening Jaringan Pariwisata Dunia (WTB) diwiwiti ing wulan Maret 2020 lan saiki bakal aktifitas ing level anyar nalika ngluncurake Health without Border. Pariwisata ora bakal bali nganti kabeh wong aman.

  1. The Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) miwiti inisiatif Kesehatan Tanpa Batas | Santé sans Wates
  2. Ora ana sing aman nganti kabeh wong aman. Pariwisata, lelungan bisnis, lan industri MICE ora bakal bali nganti kabeh wong aman.
  3. Kunci kanggo ngluncurake maneh pariwisata yaiku kesempatan vaksinasi kanggo kabeh wong ing jagad iki sing gegandhengan.

Sawetara bisa ujar manawa masalah COVID-19 khusus dadi masalah kanggo pejabat kesehatan, utawa kementerian domestik lan manca negara. eTurboNews sadurunge nglaporake babagan distribusi vaksin sing ora padha.

Jaringan Pariwisata Dunia yakin industri wisata lan pariwisata global kudu dadi bagean saka diskusi. COVID-19 mengaruhi industri lelungan kaya sektor liyane.

Amarga ora ana cara kanggo misahake lelungan saka pandemi saiki utawa mbesuk, lan pariwisata yaiku nglumpukake masarakat, WTN ngakoni perlune industri pariwisata lan pariwisata global dadi bagean integral saka proses keputusan lan proses kebijakan ing nanggepi COVID-19 saiki lan kudu ana pandemi mbesuk.

Negara negarawan lan pemenang Nobel ngakoni manawa ing jagad sing gegandhengan, ora ana sing aman nganti kabeh wong aman.

Ing jagad modern, industri pariwisata lan pariwisata nduweni peran penting ing visi iki. Amarga iki, proyek internasional WTN, "Kesehatan tanpa Bates / Santé sans Frontiers," ngupayakake cakupan vaksin universal kanggo kabeh wong ing saindenging jagad.

  • WTN selaras karo ide industri "lelungan lan pariwisata" ndhukung fokus internasional ing negara lan wilayah sing ora bisa entuk akses lengkap menyang vaksin kasebut.
  • WTN, makili bisnis cilik lan menengah internasional ing saindenging jagad ngakoni manawa iki minangka bisnis pertama sing nandhang lara sajrone panutupan pandemi lan lelungan.
  • WTN njanjeni upaya ora mung kanggo nambah kerja sama antar negara kanthi makarya raket karo para pemangku kepentingan, nanging uga ngupayakake fasilitasi gerakan turis internasional kanthi ngatasi alangan perjalanan sing mbatesi lan nuwuhake pangerten lan kolaborasi.
  • WTN nyedhiyakake ora mung kanggo organisasi lan inisiatif liyane ing industri pariwisata lan pariwisata, nanging uga LSM, profesional kesehatan, pimpinan pamrentah, lan industri farmasi.

Inisiatif "Kesehatan Tanpa Bates" WTN ngupayakake jagad sing duwe kerjasama internasional sing luwih gedhe, saengga masarakat bisa dadi jagad sing aman lan sehat sing bisa nggunakake hak asasi manungsa kanggo lelungan.

Salah sawijining langkah kanggo nggayuh tujuan iki yaiku vaksinasi universal saengga nggawe kekebalan kawanan global.

WTN nyengkuyung supaya kabeh wong melu melu golek jagad sing luwih manusiawi lan jagad sing industri pariwisata global bisa nulungi kabeh wong ing Bumi ndeleng kembang pertama kesehatan lan kesejahteraan sing luwih gedhe.

WTN bakal ngundang para menteri pariwisata lan kepala panguwasa pariwisata ing wulan iki supaya ketemu kanthi virtual lan melu diskusi penting iki. Sajrone 24 jam kepungkur, para menteri saka 10 negara wis negesake partisipasi.

mbangun maneh lelungan

Sapa wae sing seneng karo subyek iki duwe kesempatan kanggo melu.

  • WTN siyap ngrungokake lan nampani para ahli lan wirausaha.
  • WTN siyap bengok yen prelu.
  • WTN siyap bekerjasama karo pamrentah, organisasi, entitas, utawa wong sing bisa mbantu lan menehi kontribusi.
  • WTN dudu organisasi politik.

“COVID-19 lan pariwisata gegandhengan lan bisnis kabeh. Perlu kerja sama lan komunikasi kanggo nggarap iki, "ujare Juergen Steinmetz, pendiri lan Ketua WTN.

Klik ing Kesehatan Tanpa Batas Grup Minat kanggo informasi luwih lengkap.
Gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia supaya sampeyan bisa dadi bagean saka grup minat iki wiwit awal.

menyang www.wtn.travel/registedadi anggota lan mriksa "Kesehatan Tanpa Bates" minangka klompok kapentingan.

Dolan maring www.wtn.travel lan rekonstruksi.travel kanggo informasi luwih lengkap.