24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga India Breaking News News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Konvoi Qatar Airways Cargo mbukak pitulung medis lan peralatan menyang India

Konvoi Qatar Airways Cargo mbukak pitulung medis lan peralatan menyang India
Konvoi Qatar Airways Cargo mbukak pitulung medis lan peralatan menyang India
ditulis dening Harry Johnson

Konvoi Qatar Airways Cargo budhal menyang India nggawa pitulung medis lan peralatan kanggo ndhukung upaya pitulung COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
  • 300 ton sepindah saka saindenging jagad budhal kanthi konvoi kargo telung pesawat saka Doha menyang India
  • Konvoi minangka bagean saka inisiatif WeQare operator barang kasebut
  • Pangiriman kargo kalebu peralatan PPE, tabung oksigen lan barang-barang medis penting liyane

Telung kargo Qatar Airways Cargo Boeing 777 budhal menyang India dina iki, nggawa udakara 300 ton pasokan medis saka saindenging jagad kanggo ndhukung upaya pitulung COVID-19. Telung penerbangan kasebut budhal siji-sijine menyang Bengaluru, Mumbai lan New Delhi minangka bagean saka inisiatif WeQare Qatar Airways Cargo.

Qatar AirwayKepala Eksekutif Grup, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Amarga ndeleng kanthi sedhih banget, pengaruh infeksi COVID-19 iki ing masarakat India, kita ngerti manawa kita kudu dadi bagean saka upaya global kanggo dhukungan kanggo para petugas kesehatan sing wani ing negara kasebut.

"Minangka operator kargo udara paling utama ing donya, kita ing posisi sing unik kanggo nawakake dhukungan kemanusiaan kanthi cepet liwat penyediaan pesawat kanggo ngeterake pasokan medis sing dibutuhake, uga koordinasi pengaturan logistik. Muga-muga pangiriman dina iki lan pangiriman luwih lanjut ing pirang-pirang minggu kepungkur, bakal mbantu ngatasi beban tenaga medis lokal lan menehi pitulung kanggo komunitas sing kena pengaruh ing India.

Duta Besar India menyang Qatar, Duta Besar Dr. Deepak Mittal, ujar: "Kita seneng banget karo tumindak Qatar Airways kanggo nggawa pasokan medis penting gratis menyang India lan ndhukung perang nglawan COVID-19."

Pengiriman kargo saiki kalebu peralatan PPE, tabung oksigen lan barang-barang medis penting liyane, lan kalebu sumbangan saka individu lan perusahaan ing saindenging jagad saliyane pesenan kargo sing wis ana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.