Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Direktur Pusat Antariksa NASA Johnson mundur

Direktur Pusat Space Johnson lagi mundur
Direktur Pusat Antariksa NASA Johnson mundur
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Mark Geyer mundur saka jabatane kanggo fokus luwih akeh babagan kesehatan lan kulawarga

  • Mark Geyer minangka panampa Medali Layanan Distinguished NASA, lan Penghargaan Pimpinan Presiden sing Berhormat lan Distinguished
  • Karir Geyer kalebu posisi penting ing Program Stasiun Luar Angkasa Internasional
  • Vanessa Wyche bakal dadi direktur akting

Mark Geyer, direktur NASAJohnson Space Center, mudhun saka jabatane sing nuntun pusat kasebut kanggo fokus luwih akeh babagan kesehatan lan kulawarga amarga diagnosis kanker.

"Mark wis duweni pengaruh sing luar biasa ing agensi iki, sing nyebabake program angkasa luar angkasa utama bangsa wis puluhan taun. Ing pimpinan Mark, Johnson wis mindhah Amerika Serikat dadi era eksplorasi ruang angkasa anyar, "ujare Administrator NASA Senat Bill Nelson. "Untunge terus duwe Mark lan keahlian sing wis puluhan taun nglayani agensi kasebut ing peran anyar minangka penasihat senior kanggo administrator asosiasi."

"Wis dadi penghormatan kanggo pamimpin tim Johnson Space Center," ujare Geyer. "JSC minangka klompok profesional sing duwe talenta sing darmabakti kanggo misi ngembangake sistem tata surya manungsa. Lingkup kerja sing beda-beda sing ditindakake lan tantangan sing ditindakake bisa menehi inspirasi saben dinane. Aku pancen diberkahi bisa kerja ing kene. ” 

Sadurunge dijaluk dadi pimpinan Johnson ing Mei 2018, karir Geyer wis nyakup posisi penting ing Program Stasiun Luar Angkasa Internasional, dadi manajer program Program Orion, lan ndhukung agensi kasebut minangka wakil administrator asosiasi Direktorat Misi Eksplorasi Manusia lan Operasi ing NASA Kantor pusat ing Washington. Dheweke minangka panampa Medali Layanan Distinguished NASA, lan Penghargaan Pimpinan Presiden sing Meritorious lan Distinguished.

Vanessa Wyche, sing njabat dadi wakil direktur Johnson wiwit Agustus 2018, bakal dadi direktur akting. Sadurunge dadi wakil direktur, Wyche, veteran NASA 31 taun, dadi asisten direktur pusat, direktur integrasi Eksplorasi Eksplorasi lan Ilmu pusat, makarya ing kantor eksekutif administrator NASA, dadi manajer penerbangan kanggo pirang-pirang misi antar jemput antariksa , lan wis mimpin organisasi teknis lan program tingkat pusat liyane.