Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Lab pengujian COVID-24 7/19 anyar ing Seychelles menehi opsi luwih akeh kanggo para wisatawan

Lab pengujian COVID-24 7/19 anyar ing Seychelles menehi opsi luwih akeh kanggo para wisatawan
Lab pengujian COVID-24 7/19 anyar ing Seychelles

Layanan Kesehatan Seychelles Pty, perusahaan kesehatan anyar sing kadaptar ing Seychelles mbukak laboratorium pengujian COVID-19 khusus khusus ing Seychelles.

  1. Tujuan anyar yaiku nyedhiyakake layanan uji coba sing gampang lan lancar utamane kanggo turis sadurunge mabur ing luar negeri.
  2. Laboratorium anyar bisa ngolah luwih saka 30,000 tes saben dina lan tes kasebut bisa nglacak kabeh gen lan varian COVID-19 sing dingerteni.
  3. Ing pungkasan Mei 2021, Layanan Kesehatan Seychelles Pty ngarepake mbukak limang cabang sampling ing Mahé, Praslin lan La Digue.

Fasilitas pribadi minangka sing nomer loro ing Seychelles kanggo nyedhiyakake layanan uji coba PCV COVID-19 metu saka Klinik Keluarga Medis Euro sing miwiti layanan sawetara wulan kepungkur, sanajan fasilitas siji iki duwe kapasitas luwih gedhe.

Fasilitas kasebut nyedhiyakake layanan uji coba sing gampang lan lancar utamane kanggo turis sadurunge mabur ing luar negeri. Layanan kasebut uga bakal diwenehake menyang pasar lokal kanggo sapa wae sing butuh sertifikat lelungan sing akreditasi internasional kanggo lelungan.

Pusat pertama sing mbukak kanthi jeneng dagang mapan ing Pulo Eden ing "Bangunan Biru" (ing jejere Restoran Bravo). Ing pungkasan Mei 2021, Layanan Kesehatan Seychelles Pty ngarepake mbukak limang cabang sampling ing Mahé, Praslin lan La Digue. Kabeh pusat bakal beroperasi kanthi 24/7.