Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Uganda nundha lelungan menyang India

Uganda nundha lelungan menyang India
Uganda nundha lelungan menyang India
Avatar
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Pamrentah Uganda nglarang lelungan menyang lan saka India nganti saiki dilaporake sawise infeksi COVID-19 lan pati ing bawana.

  1. Sawise akeh kasus COVID-19 sing kedadeyan ing India, Uganda mandheg kabeh lelungan menyang lan saka negara kasebut.
  2. Fly Emirates lan Kenya Airways sing mabur metu saka Bandara Internasional Entebbe ing Uganda ngumumake langkah sing padha.
  3. Ora preduli saka rute apa wae, kabeh wong sing plancong sing wis ana ing India utawa ngliwati India sajrone 14 dina kepungkur ora diidini mlebu Uganda.

Iki diumumake ing akhir minggu dening Menteri Kesehatan Kesehatan (KKM), Dr. Jane Ruth Aceng, sawise kasus sing direkam pertama babagan galur virus virus India.  

Awal minggu iki, Fly Emirates lan Kenya Airways sing mabur metu saka Bandara Internasional Entebbe, ngumumake langkah-langkah sing padha sawise keprihatinan minggu kepungkur.

"Luwih saka langkah kontrol COVID-19 sing ana saiki, kabeh lelungan lan penumpang sing asale saka India ora diidini mlebu Uganda wiwit tengah wengi tanggal 1 Mei 2021," jarene.

Iki preduli saka rute lelungan. Kajaba iku, kabeh lelungan sing bisa uga wis ing India utawa ngliwati India sajrone 14 dina kepungkur tanpa preduli rute sing dituju ora diijini mlebu Uganda.