Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Asosiasi Operator Tur India milih Kursi Bab Babad Kidul sing anyar

Operator tur India nyiyapake pasukan tugas kanggo menehi hasil karo COVID-19
Asosiasi Operator Tur India
Avatar
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Asosiasi Operator Tur India ngumumake janjian Kursi Bab Regional Selatan sing anyar bebarengan karo Kursi anyar ing Kerala, Maharashtra, Uttarakhand, lan Ladakh.

  1. Komite Eksekutif IATO nggawe lan nyusun ulang Bab Regional lan Negara IATO kanggo nggedhekake swasana lan nguatake basis anggota.
  2. Presiden IATO yakin iki bakal ngiyatake basis anggota IATO kanggo India kanthi sakabehe.
  3. Ing Uttarakhand lan Ladakh, ora ana Kursi Bab sing kapisah ing rong negara kasebut.

Ing upaya sing jelas kanggo ngiyatake Asosiasi Operator Tur India (IATO) sawise tim anyar njupuk alih, IATO wis milih Ketua Bab Bab Anyar Wilayah Kidul lan Kursi Bab Negara Bagian ing Kerala, Maharashtra, Uttarakhand, lan Ladakh.

Sawise pemilihan, Komite Eksekutif IATO nggawe maneh lan nyusun maneh IATO Bab Regional lan Negara kanggo nggedhekake swiwine lan nguatake basis anggota.

Bapak Sejoe Jose, Direktur Urusan Marvel Tours Pvt. Ltd., wis diwenehi tanggung jawab luwih gedhe kanggo njaga wilayah kidul lan dadi wis diangkat dadi Ketua Wilayah IATO Kidul sing kalebu Kerala, Karnataka, Andhra Pradesh, Telangana, Tamil Nadu, Andaman Nicobar, Puducherry, lan Lakshadweep. Sadurunge, dheweke dadi Ketua Bab Kerala. Dheweke bakal njupuk alih Pak EM Najeeb sing wis dadi Ketua Wilayah Selatan lan menehi kontribusi gedhe kanggo tuwuhing IATO ing Wilayah Kidul.