Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kuwait ngalang-alangi warga negara sing ora divaksinasi supaya ora ninggalake emirat kasebut

Kuwait ngalang-alangi warga negara sing ora divaksinasi supaya ora ninggalake emirat kasebut
Kuwait ngalang-alangi warga negara sing ora divaksinasi supaya ora ninggalake emirat kasebut
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Mung warga Kuwait sing nampa tembakan vaksin COVID-19 sing diidini lelungan menyang luar negeri

  • Kuwaitis sing durung divaksinasi ora bisa lelungan menyang luar negeri
  • Aturan anyar bakal ditrapake tanggal 22 Mei
  • Kuwaitis saka klompok umur sing ora nduweni hak kanggo nembak COVID-19 ora bakal kena pengaruh

Kabinet pamrentah Kuwait ngumumake yen mung warga Kuwait sing nampa tembakan vaksin COVID-19 sing diidini lelungan menyang luar negeri, dene Kuwaitis sing durung divaksinasi kudu tetep ana ing emirat.

Regulasi anyar bakal diwiwiti tanggal 22 Mei KuwaitMenteri Informasi, Kuwaitis saka klompok umur sing ora nduweni hak kanggo nembak COVID-19 ora bakal kena watesan anyar.

Kuwait, sing duwe pedunung luwih saka 4.4 yuta, nganti saiki menehi luwih saka 1.1 yuta dosis vaksin, miturut data Organisasi Kesehatan Dunia. Rong jabs - sing diprodhuksi dening Pfizer-BioNTech lan AstraZeneca - wis kedhaftar kanggo digunakake ing negara sing sugih minyak.

Larangan kanggo mlebu warga non-Kuwait sadurunge isih ana, uga prentah sing diterbitake ing wulan April kanggo nundha kabeh penerbangan saka India amarga akeh infeksi ing kana.

Kuwait dhewe wis nambah kasus coronavirus saben dina ing wulan kapisan taun, kanthi udakara 1,300 nganti 1,500 wong kena infeksi saben dinane.

Wiwit wiwitan pandemi, 276,500 wong ing Kuwait wis positif ngalami COVID-19. Emirat kasebut nyathet meh 1,600 korban jiwa sing ana gandhengane karo coronavirus.