Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Ora ana watesan maneh ing Florida lan COVID-19 sing diumumake sejarah dening Gubernur DeSantis

Gubernur Florida mrentah COVID-19 dadi sejarah lan ngilangi kabeh larangan
santos
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa masarakat ing Florida entuk kebebasan maneh, utawa apa iki panggilan bunuh diri dening Gubernur Ron DeSantis.

  1. Dina iki, Gubernur Ron DeSantis gabung karo legislator lokal lan pamilik usaha cilik ing St. Petersburg ing ngendi dheweke mlebu Bill Senat (SB) 2006, undang-undang penting sing tujuane kanggo nyegah gelombang overreach pamrentah lokal lan negara nalika dheweke negesake.
  2. RUU kasebut ditujukan kanggo kunci sing ora disengaja, paspor vaksin, lan nambah persiyapan darurat kanggo kahanan darurat ing mangsa ngarep.
  3. Gubernur DeSantis uga mlebu Prentah Eksekutif 21-101 lan 21-102 nundha kabeh pesenan darurat lokal nganti tanggal 1 Juli 2021, ing wektu iku pesenan lokal bakal ora valid manut miturut SB 2006.

Nalika Florida nyathet 3075 infeksi COVID-19 liyane lan 38 wong liyane mati, Gubernur Negara Sunshine wis cukup. Ana akeh wong sing sekarat ing India ing jagad iki sing gegandhengan. Florida minangka gerbang utama lelungan, khusus saka Amerika Selatan, ing endi virus kasebut mutasi lan nyebar.