Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Provinsi Thailand sing misuwur kanthi tandha Deep Red COVID-19

Kayu Skål Bangkok ngelingake ana krisis pariwisata Thailand sing saya parah
Provinsi Thailand kanthi waspada Deep Red COVID-19

Bangkok, Chonburi, Chiang Mai, Nonthaburi, Pathum Thani, lan Samut Prakarn diklasifikasikake minangka zona kontrol maksimal lan ketat (abang jero) ing Thailand, lan watesan liyane wis ditindakake.

  1. Pusat Juru bicara Administrasi Situasi (CCSA) COVID-19, ngumumake dheweke wis setuju kanggo nambah upaya pencegahan lan kontrol COVID-19.
  2. Zona saiki dikategorikake minangka kontrol maksimum lan ketat, kontrol maksimum, utawa zona kontrol.
  3. Tandha level dhuwur nyebabake larangan lan penutupan tambahan.

Dr. Taweesin Visanuyothin, Pusat Juru bicara Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA), ngumumake manawa dheweke wis setuju kanggo nambah upaya pencegahan lan kontrol COVID-19. Rezoning saka Thailand wilayah kontrol wis disetujoni kaya ing ngisor iki:

1) zona kontrol maksimal lan ketat: 6 provinsi,

2) zona kontrol maksimal: 45 provinsi, lan

3) zona kontrol: 26 provinsi. Karantina kabeh formulir uga wis ditambah nganti 14 dina, dene sektor publik lan swasta kudu nganggep kerja keras saka omah paling ora 14 dina.

Watesan tambahan amarga tandha level dhuwur kalebu: