24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mexico Breaking News News Lelungan Rel Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

23 wong tiwas, 79 sing cilaka ing kreta kutha Mexico ambruk

23 wong tiwas, 79 sing cilaka ing kreta kutha Mexico ambruk
23 wong tiwas, 79 sing cilaka ing kreta kutha Mexico ambruk
ditulis dening Harry Johnson

Mobil sepur isih ana ing sadhuwure dhukungan, amarga tim penyelamat nyoba ngevakuasi penumpang sing bisa numpak kapal

Print Friendly, PDF & Email
  • Overpass sing nggawa sepur metro ambruk ing dalan sing rame
  • Bagean overpass tiba-tiba ambruk ing dalan sing akeh kendaraan
  • Rel sing dhuwur ambruk nalika kendharaan nabrak salah siji tihang pendhukung ing level dalan

Sebagian saka overpass sing nggawa sepur metro ambruk ing dalan sing sibuk ing pinggiran kidul kutha Mexico bengi, mateni 23 wong lan paling ora ana 79 wong.

Video CCTV cekak sing diterbitake dening saluran TV Milenio nuduhake bagean saka overpass sing tiba-tiba ambruk ing dalan sing akeh kendaraan.

Foto saka situs kasebut nuduhake mobil sepur sing digantung ing sadhuwure dhukungan sing rusak, nalika tim penyelamat nyoba ngevakuasi penumpang sing bisa uga numpak kapal. 

Udakara rong lusin ambulans sing nekani adegan kasebut.

Walikota Mexico City Claudia Sheinbaum ujar manawa ana sawetara bocah cilik sing tiwas. Agensi perlindungan sipil kutha kasebut nglaporake manawa korban korban jiwa tekan 23 wong, kanthi udakara 79 wong cilaka ing bencana kasebut.

Laporan pendahuluan ujar manawa rel sing dhuwur kasebut ambruk nalika kendaraan nyerang salah sawijining pilar pendhukung ing level dalan. Sepur kasebut pecah dadi loro nalika plummet mudhun ing ngisor.

Jalur 12 minangka jalur paling anyar ing metro Mexico City, diresmikake ing taun 2012. Kali kidul kidul-kulon ibukota Meksiko, sing ndunungi 9.2 yuta jiwa.

Dilaporake, warga lokal nyebutake rasa wedi amarga safety struktur patang taun kepungkur, nalika pilar ing Line 12 rusak amarga gempa bumi. Pejabat transportasi ujar ing 2017 manawa dheweke cepet ndandani overpass kasebut sawise ndeteksi retakan lan kerusakan liyane. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.