Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

IATA: Permintaan perjalanan udara domestik katon munggah ing wulan Maret, nanging lelungan internasional isih mudhun

IATA: Permintaan perjalanan udara domestik katon munggah ing wulan Maret, nanging lelungan internasional isih mudhun
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

Total panjaluk lelungan udara ing Maret 2021 mudhun 67.2%

  • Permintaan penumpang internasional ing wulan Maret 87.8% ing ngisor Maret 2019
  • Lalu lintas internasional tetep diwatesi
  • Total panjaluk domestik mudhun 32.3% tinimbang level pra-krisis

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake manawa lalu lintas penumpang mudhun ing Maret 2021 dibandhingake karo level pra-COVID (Maret 2019) nanging mundhak dibandhingake karo wulan sadurunge sadurunge (Februari 2021). 

Amarga bandhingane antarane asil 2021 lan 2020 saben wulan kleru karo pengaruh COVID-19 sing luar biasa, kajaba kabeh nyathet kabeh mbandhingake karo Maret 2019, sing ngetutake pola permintaan normal.

  • Total panjaluk lelungan udhara ing Maret 2021 (diukur ing kilometer penumpang utawa RPK penghasilan) mudhun 67.2% dibandhingake karo Maret 2019. Iki minangka asil paningkatan tumrap penurunan 74.9% sing kacathet ing Februari 2021 lawan Februari 2019. Kinerja sing luwih apik didhukung dening laba ing pasar domestik, utamane China. Lalu lintas internasional tetep diwatesi.
  • Permintaan penumpang internasional ing wulan Maret 87.8% ing ngisor Maret 2019, paningkatan sing sithik banget saka penurunan 89.0% sing kacathet ing Februari 2021 mungsuh rong taun kepungkur. 
  • Total panjaluk domestik mudhun 32.3% mungsuh level pra-krisis (Maret 2019), luwih apik dibanding Februari 2021, nalika lalu lintas domestik mudhun 51.2% dibanding periode 2019. Kabeh pasar kajaba Brasil lan India nuduhake asil perbaikan dibandhingake Februari 2021, kanthi China dadi kontributor utama, kaya sing wis kacathet. 

"Momentum positif sing kita tingali ing sawetara pasar domestik utama ing Maret minangka indikasi saka pemulihan sing kuat sing diantisipasi ing pasar internasional amarga watesan perjalanan ditarik. Wong pengin lan kudu mabur. Lan kita bisa optimistis manawa bakal ditindakake nalika watesan dibuwang, ”ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.