IATA: Permintaan perjalanan udara domestik katon munggah ing wulan Maret, nanging lelungan internasional isih mudhun

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pasar Penumpang Internasional

  • Maskapai Asia-Pasifik'Lalu lintas internasional Maret mudhun 94.8% dibandhingake karo Maret 2019, sing meh ora apik tinimbang penurunan 95.4% sing kacathet ing Februari 2021 mungsuh Februari 2019. Wilayah kasebut terus ngalami penurunan lalu lintas sing paling tajem sajrone wulan kaping sanga. Kapasitas mudhun 87.0% lan faktor muatan turun 48.6 poin persentase dadi 31.9%, paling asor ing antarane wilayah.
  • Operator Eropa nyathet penurunan lalu lintas 88.3% ing Maret mungsuh Maret 2019, luwih dhisik tinimbang penurunan 89.1% ing wulan Februari dibandhingake karo wulan sing padha ing taun 2019. Kapasitas mudhun 80.0% lan faktor beban mudhun 35.0 poin persentase dadi 49.4%.
  • Maskapai Timur Tengah'Permintaan mudhun 81.6% ing Maret dibandhingake karo Maret 2019, luwih apik tinimbang penurunan permintaan 83.1% ing wulan Februari, dibandingkan karo wulan sing padha ing taun 2019. Kapasitas mudhun 67.2%, lan faktor muatan mudhun 32.3 poin persentase dadi 41.3%. 
  • Operator Amérika Lor lalu lintas Maret mudhun 80.9% dibandhingake karo periode 2019, bathi dibandhingake karo penurunan 83.4% ing wulan Februari dibandhingake rong taun kepungkur. Kapasitas nyuda 62.6%, lan faktor mbukak mudhun 41.0 poin persentase dadi 42.9%.
  • Maskapai Amerika Latin ngalami penurunan permintaan 82.4% ing wulan Maret, dibandhingake karo wulan sing padha ing taun 2019, paningkatan sing luwih murah dibandhingake karo penurunan 83.7% ing Februari dibandhingake karo Februari 2019. Kapasitas Maret mudhun 77.4% dibandhingake karo Maret 2019 lan faktor muatan mudhun 18.1 poin persentase nganti 63.6%, paling dhuwur ing antarane wilayah suwene kaping nem. 
  • Maskapai penerbangan AfrikaLalu lintas macet 73.7% ing Maret mungsuh Maret rong taun kepungkur, nandhang kemunduran dibandhingake penurunan 72.3% sing kacathet ing Februari dibandhingake karo Februari 2019. Kapasitas Maret kena kontrak 61.8% mungsuh Maret 2019, lan faktor muatan mudhun 22.3 poin persentase dadi 49.0%.
  • Brasil lalu lintas domestik mudhun 54.0% ing wulan Maret dibandhingake karo Maret 2019, amarga panguwasa ngencengi watesan sajrone paningkatan COVID-19 kasus. Iki luwih drastis tinimbang penurunan 34.9% ing Februari liwat Februari 2019. 
  • Jepang lalu lintas domestik mudhun 58.3% ing wulan Maret dibanding wulan sing padha taun 2019, luwih apik saka penurunan 73.2% ing wulan Februari dibandhingake rong taun kepungkur.
Print Friendly, PDF & Email