Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Ing ngisor Line

"Munculake varian COVID-19 anyar lan kasus sing saya tambah ing sawetara negara dadi kekuwatan pemerintah kanggo ngilangi watesan perjalanan lan karantina. Nanging, kita wiwit ndeleng pangembangan positif, kayata wara-wara anyar saka Presiden Komisi Eropa von der Leyen manawa para wisatawan sing divaksinasi saka AS bakal diidini mlebu UE. Paling ora 24 negara wis ujar manawa bakal nampani para wisatawan sing divaksinasi. Kita ngarepake supaya bisa terus lan nglumpukake momentum nalika angka vaksinasi mundhak. Nanging, pamrentah ora mung ngandelake vaksinasi, amarga bisa mbedakake diskriminasi tumrap wong sing ora bisa menehi vaksin amarga sebab medis utawa sebab liyane, utawa sing ora duwe akses menyang vaksin - kahanan sing umum ing akeh wong saiki. Tes sing terjangkau, tepat wektu lan efektif kudu kasedhiya minangka alternatif vaksin kanggo nggampangake lelungan, "ujare Walsh. 

"Kajaba iku, sajrone syarat kesehatan kasebut dibutuhake, pamrentah kudu nampa sertifikat tes lan vaksinasi COVID-19 digital lan ngetutake standar global kanggo menehi sertifikat vaksin lan asil tes dhewe. Kita wis ndeleng ngenteni sing ora bisa ditolerir ing sawetara bandara, amarga maskapai penerbangan, penumpang lan panguwasa kontrol tapel wates kudu ngandelake proses kertas nalika bandara ora dirancang maneh kanggo nampung. IATA Travel Pass ngatasi tantangan iki kanthi mbisakake para wisatawan supaya bisa ngontrol lan nuduhake sertifikat vaksinasi digital utawa asil tes karo maskapai penerbangan lan panguwasa tapel wates, nyuda fasilitasi lan nyuda resiko dokumen apus-apus, "ujare Walsh.

Print Friendly, PDF & Email
>