Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Riyaya plancongan plancongan Dina Mei China nggawe cathetan anyar

Riyaya plancongan plancongan Dina Mei China nggawe cathetan anyar
Riyaya plancongan plancongan Dina Mei China nggawe rekor anyar
ditulis dening Harry Johnson

Mlaku-mlaku plancongan Mei Day ing Tiongkok menehi sinyal pemulihan negara sing maju saka pandemi virus corona

Print Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan penumpang ing jalur sepur China tekan paling dhuwur sedina anyar
  • Wong rame ing stasiun sepur, bandara lan situs wisata, provinsi lintas pesisir
  • Frenzy lelungan nyedhiyakake ekonomi China kanthi jangka pendek sing kuat

China State Railway Group Co., Ltd. ngumumake yen lelungan penumpang ing jalur sepur China tekan paling dhuwur siji dina dina Setu, kanthi kacathet meh 18.83 yuta. Nomer kasebut nuduhake kenaikan 9.2 persen saka level 2019, dina pertama liburan Hari Pekerja Internasional, sing diwiwiti dina Rebo.

Rebutan perjalanan Dina Mei ing Tiongkok menehi tandha pemulihan sing maju ing negara saka pandemi COVID-19, sukses ngemot panyebaran virus corona lan kampanye vaksinasi massal sing isih ana, kanthi masarakat rame ing stasiun kereta api, bandara lan situs wisata, provinsi lintas pesisir.

Ing pertengahan April, analis industri lelungan Tiongkok nerbitake data ramalan kanggo preinan Dina Mei, nuduhake manawa pesenan wis nambah akeh wilayah bisnis dibandhingake karo level pra-pandemi.

Ing tanggal 14 April, pesenan penerbangan preinan wis 23 persen luwih dhuwur tinimbang periode sing padha ing 2019, kanthi pesenan hotel munggah 43 persen, tiket atraksi nganti 114 persen, lan sewa mobil nganti 126 persen.

Minangka gelombang turis turis China sing nyerang dalan kanggo lelungan dina Mei, kegilaan lelungan kasebut ndadekake ekonomi China ningkatake jangka pendek.

Preinan Dina Cina 2021 Mei diarani "tembakan ing plancongan pariwisata domestik" lan istirahat limang dina iki diarepake bakal dadi tambahan kanggo ekonomi lokal sing kena krisis kesehatan.

Peningkatan rega layanan pariwisata sing samesthine lan pangarep-arep rame ing lalu lintas nyebabake akeh wong sing tetep plesir ing omah, sanajan ora ateges ora mbuwang.

Festival belanja "5 Mei" nomer loro diwiwiti ing Shanghai, kanthi data pembayaran konsumen wektu nyata saka China UnionPay, Alipay lan Tencent Pay - kabeh platform pembayaran Tiongkok - nuduhake manawa konsumen ngetokake luwih saka 2.67 milyar dolar AS sajrone 24 jam kapisan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.