Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Menteri Pariwisata G20 ndhesek transformasi ijo kanggo pemulihan berkelanjutan

Menteri Pariwisata G20 ndhesek transformasi ijo kanggo pemulihan berkelanjutan
Menteri Pariwisata G20 ndhesek transformasi ijo

Menteri Pariwisata negara-negara G20 rapat-rapat kanggo ngrancang cara maju kanggo pemulihan hijau sing inklusif, tangguh, lan berkelanjutan kanggo sektor kasebut ing Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata.

  1. Rekomendasi UNWTO kanggo Transisi Ekonomi Pariwisata lan Pariwisata Hijau, wis dikembangake kanthi kemitraan karo Kelompok Kerja Pariwisata G20.
  2. Pemulihan berkelanjutan wis diidentifikasi minangka sumber utama kanggo maju kemajuan ing ekonomi terkemuka ing donya.
  3. Prioritas G20 kalebu mobilitas sing aman, nyengkuyung kerja lan bisnis pariwisata, mbangun ketahanan saka kejutan ing mbesuk, lan ningkatake transformasi ijo.

Nalika dadi Presiden G20, Italia nggunakake data UNWTO kanggo nyoroti pengaruh pandemi tumrap nomer turis global lan kepiye carane dadi pegawean lan bathi sing ilang, uga kesempatan ilang kanggo pembangunan sosial.

Ngaturake rapat, UNWTO Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili, negesake kebutuhan terus koordinasi ing level paling dhuwur, kanggo ningkatake "kriteria umum, harmoni kanggo nyuda larangan perjalanan, lan kanggo nambah investasi ing sistem sing ndhukung lelungan sing aman, kalebu tes nalika budhal lan nalika teka. ”

Kanthi krisis sing durung ana enteke, Sekretaris Jenderal nampani Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata lan njaluk "skema sing ditujokake kanggo nylametake proyek-proyek pariwisata lan bisnis supaya bisa diterusake, lan ing endi wae bisa ditambahi, utamane jutaan rezeki tetep ana ing bebaya ”.