Menteri Pariwisata G20 ndhesek transformasi ijo kanggo pemulihan berkelanjutan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Menteri Pariwisata Italia, Massimo Garavaglia, negesake prioritas G20, kalebu mobilitas sing aman, ndhukung tugas lan bisnis pariwisata, nggawe ketahanan tumrap kejutan ing mangsa ngarep, lan kemajuan transformasi ijo sektor kasebut. Salajengipun, Menteri Pariwisata ngelingi manawa krisis saiki minangka kesempatan kanggo mikir maneh lan miwiti maneh pariwisata, kanthi penekanan kanggo nuntun sektor kasebut menyang kesinambungan sing luwih gedhe.

Mikir maneh pariwisata

Saliyane njamin maneh lelungan internasional kanthi aman lan nyengkuyung kerja lan bisnis, Menteri Pariwisata G20 berkomitmen kanggo njupuk tindakan kanggo ndorong transformasi digital sektor kasebut, kanthi referensi khusus kanggo njamin kabeh wong duwe akses sing adil kanggo kesempatan sing bakal teka inovasi, lan promosi investasi liyane ing infrastruktur pariwisata ijo.

Rekomendasi UNWTO sing anyar kanggo Transisi Ekonomi Plancongan Hijau lan Ekonomi Pariwisata, sing dikembangake kanthi kerja sama karo Kelompok Kerja Pariwisata G20, diidentifikasi minangka sumber utama kanggo ningkatake kemajuan ing area kabijakan "Transformasi Hijau" ing ekonomi-ekonomi terkemuka ing donya. Rekomendasi kasebut nampilake tumindak utama lan nampilake prakarsa bisnis pariwisata lan tujuan sing maju kanggo nggayuh kelestarian sing luwih gedhe uga nggambarake langkah-langkah sing bisa mbantu pariwisata pulih saka krisis paling ala ing sejarah kanthi aman lan tanggung jawab.

UNWTO bakal terus kerja bareng karo Kepresidenan G20 Italia uga presidensi sadurunge lan Arab Saudi, lan Indonesia, kanggo maju kontribusi pariwisata dadi target G20.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email