Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

WTTC ing G20: Ngalih ngluwihi COVID-19

WTTC ing G20: Ngalih ngluwihi COVID-19
WTTC ing G20

Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) ndhesek pimpinan G20 supaya meksa nindakake perkara plancongan internasional supaya bisa pulih jutaan pekerjaan ing rapat Menteri Pariwisata G20 sing dianakake Italia.

  1. WTTC meksa nindakake tumindak saiki dibutuhake kanggo nylametake mayuta-yuta kerja sing gumantung saka resume internasional lelungan.
  2. Presiden ujar manawa kita ora kudu ngerteni kasunyatan manawa kita durung metu saka krisis.
  3. Saiki perlu tumindak mendesak kanggo ngirit 62 yuta lapangan kerja sing ilang global taun kepungkur amarga pandemi kasebut.

Presiden & CEO WTTC, Gloria Guevara, menehi pidato utama ing Rapat Menteri Pariwisata G20 sing dianakake dina iki, nalika para menteri nglumpuk kanggo ngrembug Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata.

WTTC nuduhake manawa krisis sing durung pernah ana iki duweni pengaruh banget marang sektor kasebut lan aturan sing jelas lan protokol kanggo miwiti maneh mobilitas internasional bakal penting banget kanggo pemulihan jangka panjang lan jangka panjang.

WTTC meksa supaya tumindak saiki dibutuhake kanggo nylametake pirang-pirang lapangan kerja ing sektor iki, kabeh gumantung karo resume lelungan internasional, lan ora bakal ana masa depan sing berkelanjutan lan tangguh, kajaba kita bisa pulih saka krisis iki.