Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| Lengganan | Media Sosial Kita|

Pilih basa sampeyan

Gloria Guevara ujar: "Pandhuan kasebut mbahas pentinge keberlanjutan, mobilitas aman lan kepiye cara kolektif ngatur krisis ing mbesuk nalika njaga ketahanan lan fokus ing transisi digital supaya pengalaman lelungan luwih lancar. Prioritas kasebut selaras karo sektor swasta.

"Nanging, kita ora kudu ngerteni kasunyatan manawa kita durung uwal saka krisis, lan perlu tumindak mendesak saiki kanggo nylametake 62 yuta lapangan kerja sing ilang global taun kepungkur, kanthi mayuta-yuta wong isih duwe risiko.

"Sajrone rapat penting iki, WTTC negesake pengaruh sing nyimpangake COVID-19 wis ana ing sektor kita, kanthi menehi kontribusi kanggo PDB global ngeculake 49.1% taun kepungkur, dibandhingake karo ekonomi global umume sing mudhun mung 3.7%. Kajaba iku, sektor sing penting banget iki rugi meh US $ 4.5 triliun.

"Kita butuh aturan lan perjanjian sing jelas ing antarane negara-negara kanggo mulihake mobilitas internasional kanthi aman, sing bakal mbalekake lelungan internasional sing aman lan bisa ngasilake jutaan proyek. Iki uga bakal nglindhungi sektor sing bakal dadi instrumental ing pemulihan ekonomi global.

"Sektor swasta tetep berkomitmen kanggo bekerjasama karo sektor publik kanggo njamin pemulihan sing cepet, sing wis didhukung kanthi signifikan dening peluncuran vaksin. Nanging, isih ana akeh perkara sing kudu ditindakake kanthi akeh wilayah ing donya sing isih ngalami pandemi iki.

"KTT Global pungkasan ing WTTC ing Cancun wis mbuktekake manawa lelungan internasional bisa dilanjutake kanthi aman kanthi kombinasi vaksin, tes sing komprehensif lan hemat biaya, langkah-langkah kesehatan lan kesehatan sing luwih apik lan nyandhang topeng wajib."

WTTC matur nuwun marang Italia, Ketua G20 amarga kepemimpinan lan kalebu sektor swasta ing platform penting iki lan uga ngakoni Arab Saudi sing nyekel Kepresidenan G20 ing taun 2020 lan ngakoni pentinge kerja sama karo sektor swasta ing pariwara kasebut.

WTTC uga ngakoni Menteri Menteri Argentina, Prancis, Indonesia, Italia, Jepang, Singapura, Spanyol, Inggris, AS, lan Uni Eropa, amarga kerja sama sing kuat karo sektor swasta lan utamane karo WTTC.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email
>