Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Nevis nganyari pandhuan lelungan

Nevis nganyari pandhuan lelungan
Nevis nganyari pandhuan lelungan

Protokol wis direvisi ing pulau Nevis kanggo njupuk kira-kira tekane pengunjung sing divaksinasi.

  1. Wiwit tanggal 1 Mei 2021, syarat lelungan kanggo para turis internasional sing divaksinasi kanthi lengkap wis diganti.
  2. Wong sing lelungan bakal dianggep divaksinasi kanthi lengkap yen wis rong minggu suwene sawise nampa vaksin dosis kaping 2 utawa 2 minggu sawise nampa vaksin dosis siji.
  3. Wisatawan kudu ngrampungake formulir otorisasi lelungan lan ngunggah asil tes negatif COVID-19 RT-PCR sing dijupuk 72 jam sadurunge teka. 

Amarga sukses program vaksinasi ing pasar sumber lan ing pulau kasebut, Perdana Menteri Nevis Dr. Timothy Harris ngumumake bakal owah-owahan syarat lelungan para wisatawan internasional sing divaksinasi marang COVID-19, wiwit tanggal 1 Mei 2021.

Pelancong internasional sing divaksinasi kanthi lengkap kudu ngirim kertu vaksin resmi sawise proses otorisasi lelungan rampung ing www.knatravelform.kn saliyane tes 72 jam RT-PCR lan dokumentasi penumpang liyane sing dibutuhake.

Ing ngisor iki minangka syarat lelungan para wisatawan internasional wiwit tanggal 1 Mei 2021: