Dubai dadi tuan rumah acara plancongan lan turis pertama ing Timur Tengah wiwit COVID

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dubai dadi tuan rumah acara plancongan lan turis pertama ing Timur Tengah wiwit COVID

Pasar Plancongan Arab (ATM) 2021 negesake maneh manawa Dubai bakal dadi tuan rumah acara plancongan & turis paling gedhe ing saindenging jagad, wiwit pandemi taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Format hibrida anyar bakal debut kaping pisanan ing sejarah Pasar Plancongan Arab - uga wong kanthi virtual.
  2. 62 negara bakal diwakili ing lantai pameran kayata KSA, Jerman, Italia, Yunani, Siprus, Thailand, Indonesia, Mesir, Korea Selatan, Filipina, Malaysia, Maladewa, lan Israel.
  3. Bakal ana 67 sesi konferensi sing nampilake 145 pamicara lokal, regional, lan internasional.

Saiki ing taun kaping 28, ATM 2021 bakal dilanjutake ing Pusat Dagangan Dunia Dubai (DWTC) ing dina Minggu, 16 Mei, nganti Rebo, 19 Mei, amarga persiyapan pungkasan ditindakake.

"Tema acara taun iki yaiku 'Duwe subuh anyar kanggo plancongan lan pariwisata' lan sorotan bakal fokus karo kabar 'COVID' paling anyar saka saindenging jagad - peluncuran vaksin, negara industri saiki lan sing penting, mangsa ngarep, ”jarene Claude Blanc, Direktur Portofolio, Portofolio WTM & IBTM.

ATM 2021 nampilake 67 sesi konferensi kanthi luwih saka 145 pamicara lokal, regional lan internasional umume. Onsite, ana Tahap Global sing bakal nyakup puncak industri hotel, forum pembeli khusus kanggo Arab Saudi lan China, Konferensi Pariwisata & Investasi Internasional (ITIC), uga panel penerbangan lan sesi khusus ing hubungan Teluk-Israel.

Print Friendly, PDF & Email