Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Restoran, bar lan kafe mbukak maneh ing Yunani sawise COVID-6 dipateni 19 wulan

Restoran, bar lan kafe mbukak maneh ing Yunani sawise COVID-6 dipateni 19 wulan
Restoran, bar lan kafe mbukak maneh ing Yunani sawise COVID-6 dipateni 19 wulan
ditulis dening Harry Johnson

Lockdown COVID-19 nomer loro Yunani, diwiwiti tanggal 7 November 2020, saiki saya santai musim semi iki

  • Sektor makan lan katering Yunani diwiwiti maneh kanthi watesan sadurunge mbukak musim pariwisata
  • Perusahaan panganan lan omben diidini kanggo ngladeni pelanggan ing njobo
  • Pelanggan kudu pesen janjian lan ngirim pesen teks menyang nomer negara

Sawise 6 wulan penutupan sing nyebabake virus corona, restoran, kafe lan bar pungkasane dibukak maneh Yunani minggu iki.

Lockdown COVID-19 nomer loro Yunani, sing diwiwiti tanggal 7 November 2020, wis suwe saya santai musim semi iki, amarga jumlah kasus virus corona anyar saiki saya stabil lan vaksinasi populasi isih ana.

Sektor makan lan katering Yunani diwiwiti maneh kanthi watesan sadurunge mbukak musim pariwisata, sing dijadwalake tanggal 15 Mei.

Perusahaan panganan lan ngombe mung diidini kanggo para pelanggan sing lungguh ing njobo, kanthi maksimal enem wong saben meja lan jarak sing aman ing antarane tabel. Para pelayan kudu nganggo masker rai sing protèktif lan njupuk rong tes COVID-19 saben minggu.

Pelanggan kudu pesen janjian lan ngirim pesen teks menyang nomer negara kanggo mbenerake tamune. Kabeh perusahaan panganan lan omben kudu ditutup jam 11.00 wengi kanggo wektu malam.

Sajrone nem wulan kepungkur, restoran lan kafe Yunani mung bisa nawakake layanan pangiriman lan takeaway. Akeh sing milih tetep ditutup.

Sajrone taun kepungkur, sektor restoran kelangan luwih saka 2.5 milyar euro ($ 3 milyar), miturut prakiraan pungkasan dening Otoritas Statistik Hellenic (ELSTAT).

Paket langkah dhukungan negara Yunani bakal total 15 milyar euro ing taun iki, tikel kaping pindho perkiraan awal 7.5 milyar. Nilai total kumulatif paket dhukungan wiwit wiwitan pandemi regane 39 milyar euro, ujare Menteri Keuangan Christos Staikouras sawetara dina kepungkur.

Langkah kasebut kalebu subsidi kanggo utang bank, penundaan pajak lan pembayaran asuransi sosial lan pitulung finansial liwat dana Uni Eropa (EU) kanggo nutupi sewa lan biaya liyane.

Nalika jagad iki berjuang kanggo nahan pandemi kasebut, vaksinasi isih ana ing pirang-pirang negara sing duwe vaksin coronavirus sing wis sah. Udakara 3.1 yuta dosis vaksin wis diwenehake ing Yunani nganti saiki.