Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

United Airlines nggedhekake upaya pitulung India

United Airlines nggedhekake upaya pitulung India
United Airlines Ngembangake Upaya Bantuan India kanthi Kampanye Ngumpulake Dana Online
ditulis dening Harry Johnson

United Airlines ngluncurake kampanye penggalangan dana online anyar kanggo ndhukung sing kena krisis COVID-19 ing India

  • United ngumumake ngluncurake kampanye penggalangan dana online anyar
  • United makarya langsung karo organisasi mitra, uga melu karo pimpinan komunitas
  • United ndhukung korban krisis COVID-19 ing India

dina iki, Airlines nggedhekake upaya kanggo ndhukung sing kena krisis COVID-19 ing India kanthi ngluncurake kampanye penggalangan dana online anyar. Pelanggan bisa menehi sumbangan kanggo mitra bantuan maskapai: Airlink, Amerika, GlobalGiving Foundation lan World Central Kitchen. United nawakake nganti 5 yuta mil bonus kanggo nyengkuyung anggota MileagePlus® kanggo ndhukung upaya iki lan bakal cocog karo saben sumbangan nganti total sumbangan $ 40,000. Kajaba iku, United saiki dadi siji-sijine maskapai AS sing ngladeni India, lan sajrone sawetara dina pungkasan mbantu ngeterake luwih saka 300,000 pon pasokan medis kritis menyang wilayah kasebut.

"Sajrone pandemi iki, kita wis setya nggunakake sumber daya lan sesambungan kanggo menehi dhukungan kanggo komunitas sing paling angel COVID-19," ujare Luc Bondar, wakil presiden pemasaran & loyalitas lan presiden MileagePlus ing United Airlines. "Nalika India ngadhepi krisis iki, para pelanggan, karyawan lan anggota MileagePlus sing loma maju kanggo takon kepiye carane bisa ndhukung wong-wong sing butuh, lan kita bangga lan andhap asor kanggo nggampangake kerja kritis iki."

United kerja langsung karo organisasi mitra, uga melu pimpinan komunitas kanggo mbantu komunitas sing kena pengaruh. Area fokus kanggo sawetara mitra maskapai kalebu:

  • Airlink: Transportasi persediaan medis lan PPE
  • Amerika: Ndhukung fasilitas perawatan COVID-19, nyumbang peralatan medis kritis, PPE lan pasokan kanggo tenaga kesehatan lan ndhidhik komunitas babagan pencegahan lan vaksinasi COVID-19
  • Pawon Pusat Dunia: Distribusi panganan panas kanggo tenaga kesehatan kanthi mitra karo restoran lokal

Saliyane upaya penggalangan dana, United uga bakal terus nggunakake operasi kargo kanggo ngangkut peralatan medis sing dibutuhake banget menyang wilayah kasebut. Antarane 28 April lan 2 Mei, United ngoperasikake 20 penerbangan sing ngangkut luwih saka 300,000 pon pasokan medis menyang India. Iki kalebu sumbangan saka Kamar Dagang India AS lan Kamar Dagang Indo-Amerika ing Houston sing nggawa 50 ventilator liwat Yayasan USICOC menyang Palang Merah India. United terus koordinasi upaya kargo kamanungsan karo mitra, Airlink, sing nyedhiyakake koordinasi taktis kanggo mbantu ngrampungake alangan rantai pasokan kanggo nglakokake pesawat bantuan kamanungsan sing cepet. United kanthi bangga ngladeni India wiwit taun 2005 lan nggunakake luwih saka 300 wong ing negara kasebut. Platform kampanye online saiki dijadwalake kasedhiya kanggo sumbangan nganti tanggal 15 Juni. United bakal terus ngevaluasi cara menehi dhukungan kanggo wilayah kasebut.