Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Wisatawan ora ngetung statistik State of Hawaii COVID-19

Pengunjung kanthi tenang ditarik ing Negara Bagian Hawaii COVID-19 Count
moriwaki
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii wis katon minangka model kanggo Amerika Serikat lan Donya supaya COVID-19 tetep ora ana. Bisa diarepake manawa asumsi kasebut uga adhedhasar kasunyatan. Napa pejabat Negara lan pejabat sing kapilih bakal duwe risiko mblusukake pengunjung lan warga kanthi statistik COVID sing ora lengkap?

  1. Anggota legislatif Hawaii saka Senat lan Dewan uga anggota komite sing ngatasi kesehatan lan bencana dikonfirmasi: Pengunjung sing ngembangake COVID dietung luwih dhisik nanging mengko dibuwang.
  2. Apa Gubernur Hawaii Ige lan Walikota Honolulu Blangiardi pengin ngindhari pitakon penting iki saengga ora bisa ditakonake ing konferensi pers umum?
  3. Hawaii katon minangka papan sing paling aman lan paling diwatesi ing Amerika Serikat sajrone pandemi COVID-19. Sepira aman kanggo lelungan menyang Hawaii?

eTurboNews lan Hawaii News Online dikecualekake saka media sing diidini takon ing konferensi pers dening Negara Bagian Hawaii lan ing Kutha Honolulu. Bisa uga ana sebab. Nganti pirang-pirang wulan, eTurboNews ngenteni kesempatan kanggo takon legitimasi nomer COVID-19 sing diterbitake.

Apa Gubernur Hawaii Ige lan Walikota Honolulu Blangiardi pengin ngindhari pitakon penting iki saengga ora bisa ditakonake ing konferensi pers umum?

Hawaii katon minangka papan sing paling aman lan paling diwatesi ing Amerika Serikat sajrone pandemi COVID-19.

Plancongan lan pariwisata Hawaii wis ana ing nomer rekaman nalika teka ing omah. Pariwisata internasional tetep ditutup. Ing rapat balai kutha komunitas, CEO Otoritas Pariwisata Hawaii John De Fries ngomong babagan mbatesi jumlah turis nganti 35% kanggo nglindhungi lingkungan lan budaya Hawaii nalika jagad pariwisata nyoba banget nambah jumlah.

Hawaii isih duwe karantina 10 dina kanggo kabeh wong sing mlebu Aloha Negara tanpa tes COVID-19 tartamtu saka Laboratorium AS sing disetujoni. Tes kacepetan ora ditampa. Syarat karantina iki dibebasake kanthi tes negatif dening fasilitas sing disetujoni.

Napa Negara Bagian Hawaii bakal nyasarake rakyat lan industri pariwisata kanggo ndhelikake kasus COVID-19 sing sejatine? Perawat sing pengin tetep anonim marang eTurboNews kantor perawatan sing mendesak nampa pengunjung kanthi tes COVID-19 sing positif saben wektu.

eTurboNews tekan Departemen Kesehatan Hawaii, Asosiasi Penginapan dan Pariwisata Hawaii, lan para anggota parlemen sing dadi anggota Senat lan Komite House babagan Kesehatan lan Komite Dewan babagan Persiapan Pandemi & DIsaster.

Ora nggatekke babagan pitakon penting lan penting babagan pariwisata sing aman ing Hawaii, lan kepiye penduduk sing aman bisa berinteraksi karo pengunjung, mung bisa dikategorikake kanthi watak cerobo.

Senator Sharon Moriwaki nindakake riset maneh lan nggawe keputusan pungkasan.
Pengunjung dietung ing Hawaii nalika didiagnosis COVID-19 positif. Sawise diselidiki, pengunjung iki duwe lisensi driver ing negara liya, dheweke bakal dicopot saka petungan Hawaii lan ditambahake ing cacah ing negara asal utawa negarane.

Kanthi tembung liya, kayane ana nambah lan nyuda jumlah COVID-19 ing Hawaii, ndhelikake nomer sejatine saka pengunjung lan warga. Kanthi cara iki, rasa aman lan keamanan digawe adhedhasar kebingungan.

Hawaii wis katon minangka model kanggo Amerika Serikat lan donya supaya COVID-19 bisa dikendhaleni. Bisa diarepake manawa asumsi kasebut uga adhedhasar kasunyatan. Kasunyatan kasebut tetep infeksi COVID-19 kanggo warga Hawaii sithik lan durung saya akeh. Kasunyatane uga umume warga ing Hawaii wis divaksinasi utawa lagi proses vaksinasi. Dadi, kenapa pejabat bakal resiko kanggo nyasar pengunjung lan warga sing duwe statistik COVID?

Rungokake telpon. Telpon pungkasan nerangake kabeh: