Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Presiden Italia babagan Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata

Presiden Italia babagan Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata
Presiden Italia babagan Pedoman Roma G20

Rapat Menteri Pariwisata G20 dina iki minangka salah sawijining janjian resmi pertama Presiden Italia Sergio Mattarella.

  1. Pandemi iki meksa kita nutup sementara. Nanging Italia siyap nampani maneh ing jagad iki.
  2. Ekonomi bakal beda sawise pandemi. Sawetara sektor bakal nyusut, lan liyane bakal nambah.
  3. Pedoman Roma G20 Roma kanggo Masa Depan Pariwisata minangka cithakan sing jelas kanggo nerusake pariwisata global.

Ing ngisor iki sawetara komentar sing digawe Presiden Mattarella ing rapat Menteri Pariwisata G20 sing penting sing dianakake ing Roma:

"Iki pas banget lan simbolis ... Sawetara negara sing ana gandhengane karo pariwisata kaya Italia. Jagad iki kepengin banget lelungan ing kene.

"Pandemi iki meksa kita nutup sementara. Nanging Italia siyap nampani maneh ing jagad iki. Gunung, pantai, kutha, lan deso kita dibukak maneh. Lan proses iki bakal nyepetake ing minggu lan wulan mbesuk.

"Aku wis ujar sadurunge manawa ekonomi kita bakal beda sawise pandemi. Sawetara sektor bakal nyusut, lan liyane bakal nambah.