Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments Italia Breaking News Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Presiden Italia babagan Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata

Presiden Italia babagan Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata
Presiden Italia babagan Pedoman Roma G20

Rapat Menteri Pariwisata G20 dina iki minangka salah sawijining janjian resmi pertama Presiden Italia Sergio Mattarella.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pandemi iki meksa kita nutup sementara. Nanging Italia siyap nampani maneh ing jagad iki.
  2. Ekonomi bakal beda sawise pandemi. Sawetara sektor bakal nyusut, lan liyane bakal nambah.
  3. Pedoman Roma G20 Roma kanggo Masa Depan Pariwisata minangka cithakan sing jelas kanggo nerusake pariwisata global.

Ing ngisor iki sawetara komentar sing digawe Presiden Mattarella ing rapat Menteri Pariwisata G20 sing penting sing dianakake ing Roma:

"Iki pas banget lan simbolis ... Sawetara negara sing ana gandhengane karo pariwisata kaya Italia. Jagad iki kepengin banget lelungan ing kene.

"Pandemi iki meksa kita nutup sementara. Nanging Italia siyap nampani maneh ing jagad iki. Gunung, pantai, kutha, lan deso kita dibukak maneh. Lan proses iki bakal nyepetake ing minggu lan wulan mbesuk.

"Aku wis ujar sadurunge manawa ekonomi kita bakal beda sawise pandemi. Sawetara sektor bakal nyusut, lan liyane bakal nambah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.