Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Holland America Line nerusake pelayaran Yunani ing wulan Agustus

Holland America Line nerusake pelayaran Yunani ing wulan Agustus
Holland America Line nerusake pelayaran Yunani ing wulan Agustus
ditulis dening Harry Johnson

Holland America Line wis entuk persetujuan kanggo miwiti maneh kapal pesiar saka Piraeus, Athena

  • "Pulo Yunani Idyllic" nampilake Kotor, Montenegro, Pulo Yunani Kékira (Corfu), Thíra (Santorini) lan Mykonos
  • "Kaajaiban Kuno" mangkat tanggal 22 Agustus kanggo njelajah Haifa, Israel, uga Náfplion, Mykonos lan Rhodes
  • "Allure Adriatic" bakal mlayu saka Piraeus menyang Venesia, Italia, kanthi telpon ing Mykonos, Katakolon (Olimpia) lan Kreta (Chania), Yunani, lan Sarandë, Albania

Makarya kanthi koordinasi raket karo pamrentah Yunani, Baris Holland America wis nampa persetujuan kanggo miwiti maneh kapal pesiar saka Piraeus (Athena) ing wulan Agustus kanthi patang mangkat ing Eurodam. Pesenan kanggo pelayaran kasebut bakal dibukak tanggal 6 Mei.

Mangkat tanggal 15 lan 29 Agustus, itinerary "Kepulauan Yunani Idyllic" nampilake Kotor, Montenegro, plus pulau Yunani Kékira (Corfu), Thíra (Santorini) lan Mykonos. "Kaajaiban Kuno" mangkat tanggal 22 Agustus kanggo njelajah Haifa, Israel, uga Náfplion, Mykonos lan Rhodes ing Yunani. Kaloro pilihan kasebut bisa dikombinasikake kanggo nggawe Perjalanan Kolektor 14 dina sing luwih dawa.

Jadwal pitung dina "Adriatic Allure" pitung dina, tanggal 5 September, bakal lelayaran saka Piraeus menyang Venesia, Italia, kanthi telpon ing Mykonos, Katakolon (Olympia) lan Kreta (Chania), Yunani, lan Sarandë, Albania. Pelayaran tambahan Mediterania ing kapal Eurodam nganti musim gugur bakal diumumake ing sawetara minggu kepungkur lan kalebu plabuhan ing Italia lan Yunani. Eurodam bali menyang Amerika Serikat kanggo miwiti pelayaran kapal pesiar Karibia sing diterbitake ing pertengahan November.

"Kabeh wong ing Holland America Line wis siyap kanggo bali menyang layanan, lan kita matur nuwun banget marang pamrentah Yunani amarga wis ngidini bisa nuduhake manawa kita bisa ngoperasikake pelayaran kanthi aman," ujare Gus Antorcha, presiden Baris Holland America. "Pulo Yunani sing apik wis dadi landasan saka rencana perjalanan Mediterania nganti pirang-pirang dekade, lan kita terhormat bisa miwiti maneh saka Athena lan menehi tamu plancongan sing ora bisa dilalekake sawise kabeh iki tanpa lelungan plancongan."

"Kepulauan Yunani wis nampani kapal Holland Holland Line suwene wis pirang-pirang taun, lan kita bangga bisa kerja bareng kanggo nampani garis pelayaran bali musim panas iki," ujare Harry Theoharis, Menteri Pariwisata Yunani. "Kita yakin manawa kabeh pengunjung Yunani bakal duwe pengalaman unik ing tujuan sing apik lan nikmati sejarah, budaya, lan gastronomi sing sugih ing negara kita."