Asosiasi Warta aviation Awards Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Maskapai kanggo Amerika ngumumake 2021 panampa Kacang lan Bolts Award

Maskapai kanggo Amerika ngumumake 2021 panampa Kacang lan Bolts Award
Maskapai kanggo Amerika ngumumake 2021 panampa Kacang lan Bolts Award
ditulis dening Harry Johnson

Penghargaan Kacang lan Bolts ngenali individu sing nduduhake layanan lan prestasi sing luar biasa ing bidang teknik utawa perawatan ing industri penerbangan komersial

Print Friendly, PDF & Email
  • 2021 A4A Teknik Kacang-kacangan, Maintenance, lan Materiel (EMMC) diwenehi lan diwenehi
  • Penghargaan diwenehake nalika konferensi virtual MRO Amerika Jaringan Minggu Penerbangan
  • Manajer Kepatuhan Regulasi / FAA FedEx lan Direktur Teknik Boeing kanggo Dhukungan Pelanggan minangka panampa penghargaan

Maskapai kanggo Amerika (A4A), organisasi perdagangan industri maskapai penerbangan AS misuwur, wis ngumumake 55th A4A tahunan Kacepetan, Maintenance lan Materiel Council (EMMC) Kacang lan Bolts Award kanggo FedExManajer Kepatuhan Regulasi / FAA Bill Williams lan BoeingDirektur Teknik kanggo Dhukungan Pelanggan Sergio Bustamante.

Penghargaan Kacang lan Bolts ngenali individu sing nduduhake layanan lan prestasi sing luar biasa ing bidang teknik utawa perawatan ing industri penerbangan komersial. Penghargaan kasebut diwenehake dina iki sajrone konferensi virtual MRO Amerika Jaringan Minggu Penerbangan.

Bill Williams

Williams wis dadi anggota tim QA ing FedEx luwih saka 20 taun, kerja dadi manajer kanggo pengawasan ing lokasi Pemeliharaan Heavy lan manajer Grup Kontrol Direktif Airworthiness (ADCG). Dheweke miwiti karir karo Angkatan Udara AS minangka mekanik mesin jet, banjur pindhah menyang Cessna Aircraft, America West Airlines lan Saudi Arabian Airlines. Bill wis dadi panganggit utama sawetara Circular Advisory FAA lan dadi anggota Komite Rulemaking Penerbangan babagan implementasi Direktif Airworthiness kalebu sawetara kegiyatan penting.

Sergio Bustamante

Bustamante nggawe tandha nalika, ing peran anyar minangka Chief Fleet for armada B737, industri penerbangan dunya dikirim menyang gelombang kejut amarga rong 737 kacilakan MAX. Mbukak garis komunikasi karo operator jagad iki, dheweke nuntun puluhan rapat karo maskapai sing njaga aliran informasi anyar lan anyar sing terus-terusan. Kepemimpinane ing saindhenging grounding minangka conto, ora nate mandheg anggone nggawa poin diskusi sing ora nyaman saka pandangane Boeing lan jujur ​​lan terus terang sajrone nggoleki. Dheweke entuk pandherek liyane ing saindenging jagad sajrone acara sepisan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.