Mesir ngumumake watesan anyar COVID-19

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Mesir ngumumake watesan anyar COVID-19

Mesir nglarang rapat-rapat gedhe, ngethok toko lan jam restoran kanggo nyuda penyebaran virus corona

Print Friendly, PDF & Email
  • Kairo nglawan coronavirus sing bangkit maneh
  • Rapat lan konser gedhe dilarang sajrone rong minggu
  • Kabeh toko, mall, kafe, restoran, bioskop lan bioskop ditutup awal

Ngomong ing konferensi pers dina iki, MesirPerdana Menteri Mostafa Madbouly ujar manawa pamrentah negara kasebut wis njupuk keputusan penting kanggo ngatasi virus corona sing lagi bangkit nalika preinan wis cedhak karo Idul Fitri. 

Perdana Menteri ngumumake manawa sawetara peraturan lan alangan COVID-19 anyar bakal dilebokake lan bakal tetep ditrapake nganti rong minggu kanggo ngatasi panyebaran virus corona sajrone dina pungkasan Ramadhan lan perayaan Idul Fitri.

"Wiwit sesuk, tanggal 6 Mei nganti 21 Mei, kita bakal nutup kabeh toko, mall, kafe, restoran, bioskop lan bioskop jam 9 bengi kanggo nyuda akeh sing disakseni ing papan-papan kasebut," ujare Madbouly. 

Rapat lan konser gedhe uga bakal dilarang sajrone wektu kasebut, lan pantai lan taman ditutup antara tanggal 12 lan 16 Mei, ujar Madbouly. Perayaan Idul Fitri, sing bakal ditindakake tanggal 12 lan 13 Mei, taun iki kalebu ing tengah watesan larangan suwene rong minggu suwene pamrentah.

"Sanalika, layanan pangiriman omah bakal diidini ... nanging sajrone rong minggu sabanjure, rapat, konferensi, acara, utawa perayaan seni ora dilarang ing fasilitas apa wae," tambah PM. 

Keputusan pamrentah kasebut diwiwiti nalika COVID-19 wiwit nyebar maneh ing Mesir, lan ing antarane wedi salah sawijining tanggal paling penting ing kalender Islam sing luwih akeh nambah masalah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email