Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Warta Pamrentah LGBTQ News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Travel Manitoba gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia

Pilih basa sampeyan
Travel Manitoba, Kanada gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia
travelmb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jantung Kanada ngalahake ing Manitoba. Papan pariwisata Manitoba Provinsi Kanada, Travel Manitoba, nembe gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN)

Print Friendly, PDF & Email
  1. Travel Manitoba ing Kanada gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka Anggota Tujuan paling anyar.
  2. WTN siyap bisa kerja sama karo Manitoba nalika mbukak maneh industri perjalanan lan pariwisata Manitoba lan Kanada.
  3. Brigitte Sandron, Wakil Presiden Senior, Strategi & Pangembangan Pasar, njupuk inisiatif kanggo Wisata Manitoba kanggo gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia.

Dikenal minangka papan sing deg-degan jantung Kanada. Iki Provinsi Manitoba ing tengah Kanada.

Jaringan Pariwisata Dunia minangka inisiatif global sing diwiwiti karo diskusi lelungan babagan Maret 2020 karo anggota industri pariwisata lan pariwisata saka 127 negara.

Manitoba minangka propinsi Kanada sing wewatesan karo sisih wétan lan Saskatchewan ing sisih kulon. Lansekapipun tlaga lan kali, gunung, alas, lan ara-ara wiwit ing tundra Arktik sisih lor tumuju Teluk Hudson ing lahan pertanian sisih wétan lan kidul. Akeh ara-ara samun dilindhungi ing luwih saka 80 taman propinsi, ing endi hiking, muter, kayak, camping, lan mancing kabeh disenengi.

Ibu kutha Winnipeg dikenal minangka kutha kanthi pesona. Uga dadi Museum Hak Asasi Manusia.

Manitoba tegese papan sing amba, alam, lan panganan sing enak - kabeh kanggo wong sing hebat.

Wis ewonan taun, prapatan Kali Abang lan Assiniboine dadi papan pertemuan. Saiki, ibukota Manitoba wis berkembang dadi kutha paling gedhe ing padhepokan Kanada. Winnipeg wis dadi pusat pakumpulan adat, perdagangan wulu, ril sepur, ijol-ijolan gandum, lan saiki misuwur kanthi aerospace, teknologi, lan industri kreatif, lan liya-liyane.

Ketua WTN Juergen Steinmetz ujar: “Aku wis kerep ngunjungi Winnipeg. Apa papan sing apik kanggo dijelajah! Kita ngarep-arep nggarap Manitoba sajrone proses pambukaan maneh industri pariwisata lan pariwisata Kanada. Kita nampani Manitoba minangka anggota tujuan anyar Jaringan Pariwisata Dunia. ”

Travel Manitoba gabung klompok kapentingan WTN ing ngisor iki: 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Travel Manitoba, bukak https://www.travelmanitoba.com/
Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jaringan Pariwisata Dunia, bukak: https://wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.