Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kulawarga korban kacilakan Boeing nuntut Biden lan Buttigieg ngganti manajemen FAA

Kulawarga korban kacilakan Boeing nuntut Biden lan Buttigieg ngganti manajemen FAA
Kulawarga korban kacilakan Boeing nuntut Biden lan Buttigieg ngganti manajemen FAA
ditulis dening Harry Johnson

Kulawarga korban kacilakan Boeing ketemu karo kepemimpinan DOT lan FAA saiki

  • Kulawarga korban njaluk ganti Administrator FAA Steven Dickson lan Direktur Keselamatan Ali Bahrami
  • Panjaluk kasebut dikirim menyang Departemen Perhubungan (DOT) dina iki
  • Kulawarga nguciwani kekecewaan amarga pamrentah durung ngganti tim manajemen sing ana ing FAA

Luwih saka 900 anggota kulawarga lan kanca-kanca saka saindenging jagad sing kelangan wong sing ditresnani ing kacilakan Maret 2019 a Boeing 737 MAX jet (Penerbangan ET302) ing Ethiopia wis mlebu surat sing njaluk Presiden Joe Biden lan Sekretaris Transportasi Pete Buttigieg ganti FAA Administrator Steven Dickson, Direktur Keamanan Ali Bahrami lan pimpinan utama liyane ing Administrasi Penerbangan Federal (FAA). 

Panjaluk kasebut dikirim menyang Departemen Perhubungan (DOT) dina iki ing rapat antarane pejabat DOT paling dhuwur lan sawetara anggota kulawarga korban ET302 saka Prancis, Irlandia, Kanada lan AS Kulawarga kasebut nguciwani amarga administrasi durung ngganti disfungsi sing wis ana , tim manajemen pro-industri ing FAA lan iki kudu ditindakake kanggo mulihake kapercayan marang agensi kasebut. Rapat esuk mau udakara luwih saka sakjam.

Michael Stumo lan Nadia Milleron saka Massachusetts sing kelangan putrine Samya Rose Stumo, Chris Moore saka Kanada sing kelangan putrine Danielle, Ike Riffel saka California sing kelangan putra loro Melvin lan Bennett, Javier DeLuis saka Massachusetts sing kelangan adhine Graziella lan liya-liyane Irlandia lan Prancis - melu rapat video kasebut.

"Nggumunake manawa kepemimpinan saiki isih ana sawetara wulan sawise pamrentahan Biden njupuk alih," ujare Chris Moore. "Komite kongres ujar manawa FAA njupuk posisi lawan. Survei internal FAA nuduhake manawa manajemen kudu pro-industri, menehi keamanan singkat kanggo rekayasa. ”

"Tim anyar kudu ngganti Administrator Steve Dickson, Ali Bahrami (Administrator Associate kanggo Keamanan Penerbangan); Earl Lawrence (direktur Eksekutif, Layanan Sertifikasi Pesawat) lan Mike Romanowski (Direktur Divisi Kebijakan lan Inovasi, Layanan Sertifikasi Pesawat Udara, "ujare para penandatangan 900-plus ing surat kasebut.

"Kita angel percaya manawa Ali Bahrami isih dadi Direktur Keamanan FAA," ujare Nadia Milleron. "Staf FAA ngeluh manawa dheweke banget nglindhungi Boeing, dheweke ngaku ora ngerti babagan penilaian risiko FAA sing nggambarake 15 kacilakan maneh sawise kacilakan JT610, lan dheweke kandha marang putra lan aku manawa FAA nindakake kabeh kanthi bener. Temenan, dheweke ora. ”