Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah Kabar Olahraga LGBTQ News Rilis pers Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Relaksasi paten vaksin: Jaringan Pariwisata Dunia ndhukung langkah AS

Pilih basa sampeyan
Ngilangi Paten Vaksin: WTN nampi langkah pamrentahan Biden
Relaksasi paten vaksin: Jaringan Pariwisata Dunia ndhukung langkah AS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ngasilake lan nyebarke vaksin COVID-19 ing kabeh negara penting banget supaya kabeh wong ing jagad sing gegandhengan iki tetep aman. Industri Pariwisata lan Pariwisata ngerti iki luwih apik tinimbang wong liya.

Print Friendly, PDF & Email
  • Presiden AS Biden dina iki ujar manawa dheweke ndhukung ngilangi perlindungan properti intelektual kanggo vaksin COVID-19 kayata Pfizer utawa Moderna.
  • Pengabaian kaya ngono bisa menehi pilihan kanggo negara berkembang kanggo nambah alangan kanggo nambah produksi vaksin ing negara berkembang.
  • Inisiatif Kesehatan Tanpa Bates dening Jaringan Pariwisata Dunia lan Dewan Pariwisata Afrika nampi pembangunan iki.

COVID-19 ana ing level paling dhuwur ing negara-negara kayata India sing ewonan wong mati.

Ora ana sing bakal aman nganti kita kabeh aman, ujare Presiden AS Biden.

170 kepala negara lan pemegang hadiah Nobel nulis surat terbuka marang Presiden AS kanggo ndhukung pambukaan paten supaya Viber ngidini produksi massal.

Katon Presiden AS Biden ngrungokake. Presiden ujar dina iki dheweke ndhukung pambebasan perlindungan intelektual kanggo vaksin COVID-19 kayata Pfizer utawa Moderna.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.