Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Relaksasi paten vaksin: Jaringan Pariwisata Dunia ndhukung langkah AS

Ngilangi Paten Vaksin: WTN nampi langkah pamrentahan Biden
Relaksasi paten vaksin: Jaringan Pariwisata Dunia ndhukung langkah AS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ngasilake lan nyebarke vaksin COVID-19 ing kabeh negara penting banget supaya kabeh wong ing jagad sing gegandhengan iki tetep aman. Industri Pariwisata lan Pariwisata ngerti iki luwih apik tinimbang wong liya.

  • Presiden AS Biden dina iki ujar manawa dheweke ndhukung ngilangi perlindungan properti intelektual kanggo vaksin COVID-19 kayata Pfizer utawa Moderna.
  • Pengabaian kaya ngono bisa menehi pilihan kanggo negara berkembang kanggo nambah alangan kanggo nambah produksi vaksin ing negara berkembang.
  • Inisiatif Kesehatan Tanpa Bates dening Jaringan Pariwisata Dunia lan Dewan Pariwisata Afrika nampi pembangunan iki.

COVID-19 ana ing level paling dhuwur ing negara-negara kayata India sing ewonan wong mati.

Ora ana sing bakal aman nganti kita kabeh aman, ujare Presiden AS Biden.

170 kepala negara lan pemegang hadiah Nobel nulis surat terbuka marang Presiden AS kanggo ndhukung pambukaan paten supaya Viber ngidini produksi massal.

Katon Presiden AS Biden ngrungokake. Presiden ujar dina iki dheweke ndhukung pambebasan perlindungan intelektual kanggo vaksin COVID-19 kayata Pfizer utawa Moderna.