Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

National Airways Corporation entuk saham 25% ing Discovery Jets

National Airways Corporation entuk saham 25% ing Discovery Jets
National Airways Corporation entuk saham 25% ing Discovery Jets
ditulis dening Harry Johnson

Dadi mitra ing bisnis iki kanthi lisensi Part 135 ing AS bakal dadi kesempatan tuwuh sing apik kanggo NAC

  • Discovery Jets minangka Perusahaan Manajemen Jet sing adhedhasar ing Fort Lauderdale, Florida
  • Jet Penemuan wis tuwuh saya kuat wiwit didegake ing 2016
  • Jet Discovery makaryakke armada jet perusahaan VIP sing berkembang ing Amerika Utara, Amerika Tengah lan Karibia

National Airways Corporation (NAC) ngumumake akuisisi saham 25% ing Discovery Jets, perusahaan Manajemen Jet sing berkembang pesat sing adhedhasar ing Fort Lauderdale, Florida. Jet Penemuan wis saya kuat wiwit didegake ing taun 2016 lan saiki ngoperake armada jet perusahaan VIP ing Amerika Utara, Amerika Tengah lan Karibia kanthi ekspansi sing cedhak ing pasar jarak jauh.

Martin Banner, CEO saka NAC ujar, "Ing 75 taunth taun, kita bangga banget ngumumake akuisisi iki, selaras karo strategi ngembangake jejak global. Kita bakal kerja bareng banget karo Cheryl, Darren lan tim kanggo nggedhekake macem-macem penawaran layanan, nggambarake apa sing kita lakoni ing NAC yen cocog. Dadi mitra ing bisnis iki kanthi lisensi Part 135 ing AS bakal dadi kesempatan tuwuh sing nyenengake. Sugeng rawuh Jet Penemuan kanggo kulawarga NAC, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kanggo nggedhekake kesempatan sing bakal ana. "

Darren Banham, CEO Discovery Jets ujar manawa "Kita wis kerja bareng karo NAC meh 18 wulan lan mental lan sinergi sing padha karo industri kasebut nggawe kemitraan bisnis sing apik banget. Kasugihan pengalaman sing Discovery Jets duwe akses langsung menyang, tanpa mangu-mangu, bakal nyepetake dalan kita dadi operator utama lan dhasar ing pasar Amerika Utara, Selatan lan Amerika Tengah nalika ngembangake armada kanthi konservatif kanggo nampung permintaan. "