Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Plancongan udhara sing aman: Tips nyuda resiko infeksi nalika mabur

Plancongan udhara sing aman: Tips nyuda resiko infeksi nalika mabur
Plancongan udhara sing aman: Tips nyuda resiko infeksi nalika mabur
ditulis dening Harry Johnson

Pakar perjalanan udara nuduhake tips utama kanggo strategi kanggo nyuda risiko infeksi nalika mabur

  • Book kanggo mabur nalika paling ora rame
  • Aja mabur yen sampeyan lara
  • Elinga nggawa suplai

Nomer paling anyar saka TSA nuduhake penumpang luwih saka 1 yuta saben dina saben dina wiwit tanggal 9 Maretth taun iki. Iki minangka warta apik kanggo industri lelungan, lan masarakat umum. Nanging nalika konsumen saya siyap supaya semangat lelungan bisa urip maneh, kesadharan protokol keamanan sing gegandhengan karo higienis kudu tetep dieling-eling.

Maskapai penerbangan lan bandara ing saindenging jagad nduwe protokol lan persyaratan kanggo njaga supaya pesawat bisa aman. Kanggo mbantu tetep waspada, para ahli plancongan udhara nuduhake tips utama kanggo strategi nyuda resiko infeksi nalika mabur.

  • Tip Nomer 1:  Book kanggo mabur nalika paling ora rame. Penerbangan sing metu antara jam 7:00 esuk nganti 8:00 esuk asring duwe nomer penumpang sing luwih cilik. Penerbangan sing luwih dhisik bisa diisi karo sing golek kesepakatan, lan bandara biasane dadi sing rame ing antarane 10:00 esuk lan 11:00 esuk. Ngurangi luwih akeh wong kanthi mabur nalika dina Selasa utawa Rebo, umume dina sing paling lambat seminggu kanggo lelungan udara.
  • Tip Nomer 2:  Aja mabur yen sampeyan lara. Sistem kekebalan awak luwih lemah nalika sampeyan lara, mula yen sampeyan lagi ngrasakake cuaca, aja lelungan menyang dina liyane.
  • Tip Nomer 3:  Gunakake Check-In Tanpa Kontakt ing bandara, lan ing endi wae liya. Priksa pesawat sampeyan sadurunge teka ing bandara, banjur gunakake mriksa dhewe kanggo nyelehake tas sampeyan. Download boarding pass menyang telpon sampeyan lan dhaptar kanggo tandha teks kanggo menehi kabar babagan owah-owahan gerbang utawa jadwal saka panyedhiya perjalanan.
  • Tip Nomer 4: Tindakake jarak sosial ing bandara lan ing pesawat. Sampeyan pengin paling ora nem jarak jarak antara sampeyan lan penumpang liyane yen bisa. Tansah njaga topeng lan coba nganggo tameng rai. Yen sampeyan duwe wektu sing luwih suwe, pikirake babagan nyewa lapangan bandara, yen kasedhiya, kanggo matesi jumlah wong sing sampeyan nemoni. Sawise sampeyan munggah ing pesawat lan wis ngresiki papan sampeyan, banjur lungguh lan aja ninggalake kursi nalika pesawat.
  • Tip Nomer 5: Aja mabur yen sampeyan lara. Sistem kekebalan awak luwih lemah nalika lara. Sanajan sampeyan duwe perasaan sithik-sithik ing cuaca, sampeyan bakal luwih akeh nandhang penyakit liyane. Yen tes kasedhiya kanggo penyakit sing nyebabake wong lara ing wilayah sampeyan utawa wilayah sing bakal dituju, coba coba sadurunge lelungan. Pungkasane, ngrusak perjalanan amarga lara ora nyenengake.
  • Tip Nomer 6: Elinga nggawa suplai. Siapke supaya sampeyan luwih sehat kanthi nggawa sawetara pasokan ing tas sing digawa. Sampeyan bisa nggawa nganti telung ons sanitizer tangan. Pilih pilihan sing paling ora duwe etanol 60% utawa alkohol isopropil 70%. Sampeyan uga kudu nggawa topeng kanggo pesawat. Nganggo sarung tangan mbantu sampeyan ngindhari kontak karo permukaan sing wis kontaminasi. Sampeyan uga pengin nggawa wadhah tisu pembersih kenceng kanggo ngusap kursi, layar video, tombol, sabuk pengaman, lan permukaan liyane sing bisa sampeyan tutul nalika mabur.

Kanthi COVID-19 isih nyebar, priksa manawa sampeyan mriksa peraturan lan kabar lelungan lokal manawa ana watesan, aturan, lan pedoman keamanan sing bisa ditindakake. Kanggo informasi tambahan, bukak ing Situs web CDCe kanggo informasi kesehatan lan kesehatan sing paling anyar.