Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Breaking News US Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandals Resorts lan ASTA mbukak tren lelungan utama sadurunge kesusu ing musim panas

Pilih basa sampeyan
Sandals Resorts lan ASTA mbukak tren lelungan utama sadurunge kesusu ing musim panas
Sandal Resorts lan ASTA mbukak tren lelungan utama

Ing perayaan Hari Penasihat Perjalanan Nasional, Sandals® Resorts kerja sama karo riset riset karo American Society of Travel Advisors (ASTA) kanggo mriksa sikap lan prilaku para turis sadurunge rame ing perjalanan musim panas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wawasan utama diwenehake babagan panggunaan penasihat perjalanan lan njelajah tujuan, tren, lan pilihan lelungan.
  2. Panliten kasebut nyoroti pentinge saran sing dipercaya bisa digandhengake karo merek sing dipercaya.
  3. Informasi kasebut fokus ing malang sing beda kanggo lelungan kanthi mripat kanggo mbantu para penasihat ngerti pentinge peran kasebut minangka penasehat klien.

Panliten kasebut, proyek riset gabungan pertama ing antarane Sandals Resorts lan ASTA, menehi wawasan utama babagan panggunaan penasihat perjalanan lan njelajah tujuan, tren, lan preferensi lelungan.

"Pelancong kepengin mbuwang wektu sing ora kejawab lan bali menyang kesenengan ngimpi lan pungkasane, plancongan. Panliten iki nyoroti pentinge saran sing dipercaya bisa digandhengake karo merek sing dipercaya minangka bagean saka lelungan rencana perjalanan, "jarene Sandal Resor Wakil Presiden Eksekutif Global Sales & Hubungan Industri Gary Sadler. "Keahlian iku penting. Kita wis suwe ngrayakake pro iki sing pandhuane nggawe lelungan lan lelungan luwih apik, luwih-luwih saiki. ”

"Thanks kanggo mitra ing Sandals Resorts, ing taun iki kita duwe warta apik kanggo dirayakake Dina Penasihat Perjalanan Nasional, "Jarene Zane Kerby, Presiden & CEO ASTA. "Panliten iki fokus ing babagan malang kanggo lelungan kanthi mripat kanggo mbiyantu para penasihat ngerti pentinge peranane minangka penasihat kanggo para klien. Warta apik kanggo penasehat perjalanan yaiku kita ningkatake panjaluk plancongan sing akeh banget lan akibate - para turis njaluk saran marang para ahli. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.