Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Omzet kargo Sheremetyevo Moskow tansaya 4.5% ing Q1 2021

Omzet kargo Sheremetyevo Moskow tansaya 4.5% ing Q1 2021
Omzet kargo Sheremetyevo Moskow tansaya 4.5% ing Q1 2021
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Sheremetyevo kalebu pusat bandara Tot-5 ing Eropa, bandara Rusia paling gedhe babagan lalu lintas penumpang lan kargo

  • Sheremetyevo nangani luwih saka 80,000 ton kargo lan udakara 8,500 ton surat ing Q1
  • Sheremetyevo duwe pangiriman 68.7% saka kargo lan transportasi Udara pos udara Moskow
  • Tambah ing turnover kargo, kedadeyan sajrone nyuda kapasitas nggawa

Lalu lintas kargo ing Bandara Internasional Sheremetyevo ngungkuli angka pra-pandemi ing kuartal 1 saka 2021, mundhak 4.5% tinimbang periode sing padha taun kepungkur.

Sheremetyevo nangani luwih saka 80,000 ton kargo lan udakara 8,500 ton surat ing kuartal kaping pisanan, negesake status minangka pusat kargo paling gedhe ing Rusia lan pemimpin ing antarane bandara-bandara Moskow. Sheremetyevo duwe pangiriman 68.7% saka kargo lan transportasi Udara pos udara Moskow.

Peningkatan omzet kargo kedadeyan sajrone nyuda kapasitas nggawa sing ana gandhengane karo watesan internasional tumrap lalu lintas udara penumpang, sing diwiwiti ing pungkasan Maret lan awal April 2020.

Transportasi kargo nganggo maskapai domestik, sing bali menyang level pra-pandemi ing paruh kapindho 2020, terus nduduhake dinamika positif. Ing kuartal pertama 2021, operator kasebut Kargo Moskow nangani luwih saka 21,000 ton kargo kanggo penerbangan domestik, 19% luwih akeh tinimbang periode sing padha taun kepungkur.

Wutah paling gedhe yaiku cargos impor sing digawa maskapai domestik, sing nambah luwih saka 1.5 kaping kanthi volume. Cargos ekspor sing digawa maskapai domestik tuwuh 9% lan transfer 12.9%. Peningkatan maskapai domestik iki amarga akeh lalu lintas mitra strategis Sheremetyevo, Aeroflot Group.

Volume kargo sing digawa maskapai internasional mundhak dadi 6.3%. China, Jerman, Walanda, Korea Selatan lan Amerika Serikat tetep dadi tujuan utama manca negara, udakara udakara setengah saka total kasebut.