Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Omzet kargo Sheremetyevo Moskow tansaya 4.5% ing Q1 2021

Pilih basa sampeyan
Omzet kargo Sheremetyevo Moskow tansaya 4.5% ing Q1 2021
Omzet kargo Sheremetyevo Moskow tansaya 4.5% ing Q1 2021
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Sheremetyevo kalebu pusat bandara Tot-5 ing Eropa, bandara Rusia paling gedhe babagan lalu lintas penumpang lan kargo

Print Friendly, PDF & Email
  • Sheremetyevo nangani luwih saka 80,000 ton kargo lan udakara 8,500 ton surat ing Q1
  • Sheremetyevo duwe pangiriman 68.7% saka kargo lan transportasi Udara pos udara Moskow
  • Tambah ing turnover kargo, kedadeyan sajrone nyuda kapasitas nggawa

Lalu lintas kargo ing Bandara Internasional Sheremetyevo ngungkuli angka pra-pandemi ing kuartal 1 saka 2021, mundhak 4.5% tinimbang periode sing padha taun kepungkur.

Sheremetyevo nangani luwih saka 80,000 ton kargo lan udakara 8,500 ton surat ing kuartal kaping pisanan, negesake status minangka pusat kargo paling gedhe ing Rusia lan pemimpin ing antarane bandara-bandara Moskow. Sheremetyevo duwe pangiriman 68.7% saka kargo lan transportasi Udara pos udara Moskow.

Peningkatan omzet kargo kedadeyan sajrone nyuda kapasitas nggawa sing ana gandhengane karo watesan internasional tumrap lalu lintas udara penumpang, sing diwiwiti ing pungkasan Maret lan awal April 2020.

Transportasi kargo nganggo maskapai domestik, sing bali menyang level pra-pandemi ing paruh kapindho 2020, terus nduduhake dinamika positif. Ing kuartal pertama 2021, operator kasebut Kargo Moskow nangani luwih saka 21,000 ton kargo kanggo penerbangan domestik, 19% luwih akeh tinimbang periode sing padha taun kepungkur.

Wutah paling gedhe yaiku cargos impor sing digawa maskapai domestik, sing nambah luwih saka 1.5 kaping kanthi volume. Cargos ekspor sing digawa maskapai domestik tuwuh 9% lan transfer 12.9%. Peningkatan maskapai domestik iki amarga akeh lalu lintas mitra strategis Sheremetyevo, Aeroflot Group.

Volume kargo sing digawa maskapai internasional mundhak dadi 6.3%. China, Jerman, Walanda, Korea Selatan lan Amerika Serikat tetep dadi tujuan utama manca negara, udakara udakara setengah saka total kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.