Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Loro penumpang udhara didenda ing Kanada amarga nampilake asil tes COVID-19 palsu

Loro penumpang udhara didenda ing Kanada amarga nampilake asil tes COVID-19 sing apus-apus
Loro penumpang udhara didenda ing Kanada amarga nampilake asil tes COVID-19 sing apus-apus
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Kanada terus menehi saran babagan wong Kanada manawa iki dudu wayah lelungan

  • Pelancong udhara dilarang sengaja nyedhiyakake dokumentasi tes COVID-19 sing salah utawa nyasab
  • Penumpang didenda $ 6,500 amarga nampilake tes COVID-19 sing wis diowahi lan ngerti numpak pesawat saka Republik Dominika
  • Penumpang didenda $ 2,500 amarga nampilake tes COVID-19 sing wis diowahi lan ngerti numpak pesawat saka AS

Tes sadurunge lelungan para plancong udhara minangka komponen utama saka langkah Pamrentah Kanada kanggo nglindhungi warga Kanada saka COVID-19, lan mbantu nyegah lelungan udara dadi sumber panyebaran virus kasebut.

Kanada Transport wis ngetokake denda kanggo rong penumpang kanggo nampilake tes pra-keberangkatan COVID-19 sing salah utawa nyasab.

Penumpang pertama didenda $ 6,500 amarga nampilake tes COVID-19 sing wis diowahi lan ngerti numpak penerbangan saka Republik Dominika menyang Toronto tanggal 8 Februari 2021. Ing kasus iki, penumpang uga nggawe deklarasi palsu marang maskapai penerbangan babagan status kesehatane .

Penumpang nomer loro kasebut didenda $ 2,500 amarga nampilake tes COVID-19 sing wis diowahi lan ngerti numpak pesawat saka Amerika Serikat menyang Toronto tanggal 3 April 2021.

Miturut Pesenan Interim Ngenani Syarat Tertamtu kanggo Penerbangan Sipil Amarga COVID-19, para plancong udhara dilarang ngerti nyedhiyakake dokumentasi tes COVID-19 sing salah utawa nyasab. Ing Pesenan kasebut, para pelancong kudu entuk asil negatif ing tes molekul COVID-19 sajrone 72 jam mlebu pesawat apa wae sing mlebu ing Kanada utawa bukti asil tes positif paling ora 14 dina lan ora luwih saka 90 dina sadurunge tekane, lan wenehi asil menyang kru udara sadurunge mlebu pesawat. Penumpang sing ora tundhuk karo Pesenan Interim bisa uga dikenani dhendha nganti $ 5,000 saben pelanggaran.

Pamrentah Kanada terus menehi saran babagan wong Kanada manawa iki dudu wayah lelungan. Transport Kanada bakal terus nyelidiki insiden sing dilaporake menyang departemen kasebut lan ora bakal ragu-ragu njupuk tindakan penegakan yen wis dijaluk.