Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Volaris: Kapasitas 107% 2019 kanthi faktor muatan 82% ing wulan April 2021

Pilih basa sampeyan
Volaris: Kapasitas 107% 2019 kanthi faktor muatan 82% ing wulan April 2021
Volaris: Kapasitas 107% 2019 kanthi faktor muatan 82% ing wulan April 2021
ditulis dening Harry Johnson

Volaris kanthi bertahap ndeleng tren pesenan sing luwih apik nalika para pelanggan nggawe rencana lelungan musim semi lan musim panas

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing pasar Meksiko domestik, permintaan terus pulih
  • Kapasitas internasional mudhun 16.7% dibanding April 2019
  • Volaris ngeterake 1.9 yuta penumpang ing wulan April 2021

Volaris, maskapai penerbangan paling murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, nglaporake asil lalu lintas awal April 2021.

Ing pasar Meksiko domestik, panjaluk terus pulih, lan kita nggunakake kesempatan kanggo nambah kapasitas, pungkasane wulan nganggo ASM 17.8% (Tersedia Kursi Mile) tinimbang April 2019. Kapasitas internasional mudhun 16.7% mungsuh April 2019, asile Watesan lelungan internasional sing gegandhengan karo COVID-19. Total kapasitas kanggo wulan April sing diukur karo ASM yaiku 107.3% ing wulan sing padha ing taun 2019. Permintaan sing diukur dening RPM (Revenue Passenger Miles) 104.6% dibandhingake karo wulan sing padha ing taun 2019. Volaris ngangkut 1.9 yuta penumpang ing wulan April 2021, 3.3% luwih dhuwur tinimbang April 2019, lan faktor muatan sing dipesen 82.4%.

Presiden lan Kepala Eksekutif Volaris, Enrique Beltranena, menehi komentar babagan asil lalu lintas ing wulan April 2021, ujar: "Pamulihan kita terus maju ing wulan April lan kita yakin ana ruang kanggo perbaikan pasar trans-perbatasan AS sajrone wulan sabanjure. Kita kanthi bertahap ndeleng tren pesenan sing luwih apik amarga para pelanggan nggawe rencana lelungan musim semi lan musim panas, utamane ing segmen VFR inti lan luang. ”

Kanggo kuartal kaping 2021, Perusahaan ngarepake operasi udakara 110% saka kapasitas kuartal kaping loro 2019. 

Tabel ing ngisor iki ngringkes asil lalu lintas Volaris kanggo wulan April 2021.

April 2020

jenis
April 2019

jenis
YTD April 2021YTD April 2020

jenis
YTD April 2019

jenis
RPM (ing jutaan, dijadwal &

piagam)






domestik1,423425.5%13.1%4,67919.0%0.7%
internasional409748.7%-17.1%1,355-12.8%-26.8%
Total1,832474.4%4.6%6,03410.0%-7.1%
ASM (ing jutaan, dijadwal &

piagam)






domestik1,701480.2%17.8%5,73926.2%6.0%
internasional523627.6%-16.7%1,865-2.6%-21.0%
Total2,224509.2%7.3%7,60417.7%-2.2%
Faktor Beban (ing%, dijadwalake,

RPM / ASM)






domestik83.7%(8.7) pp(3.5) pp81.5%(4.9) pp(4.2) pp
internasional78.3%11.2 pp(0.4) pp72.7%(8.5) pp(5.9) pp
Total82.4%(5.0) pp(2.2) pp79.4%(5.5) pp(4.2) pp
penumpang (ing ewu,

dijadwal & charter)






domestik1,606478.8%6.7%5,20315.4%-5.5%
internasional306952.0%-11.7%981-8.9%-24.9%
Total1,912523.8%3.3%6,18310.7%-9.2%
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.