Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Tujuan Plancongan Jeep

Tujuan Plancongan Jeep
ditulis dening editor

Sampeyan duwe Jeep, amarga nangis banter, salah sawijine roda papat sing paling akeh disimpen ing donya. Ing sawetara wektu, sampeyan kudu ngulandara, luwih-luwih nalika preinan, nalika sampeyan uga bisa éntuk kaendahan sing apik lan kemah sethithik. 

Ing ngisor iki sawetara tujuan plancongan Jeep sing bisa mbantu sampeyan.

Pantai Barat

Wilayah Rektor Nasional Oregon Dunes, Oregon

Wilayah Rektor Nasional Oregon Dunes sumebar udakara 40 mil saka pinggir Pesisir Pasifik. Sampeyan bisa nggunakake Jeep sampeyan udakara setengah saka Area Rektor Nasional Oregon Dunes seluas 31,500 hektar. Ing wilayah sisih lor lan tengah, sampeyan bisa nyelehake Jeep ing bukit gedhe, sawetara sing menara atusan duwur permukaan laut.

Nalika wilayah kidul duwe watesan sing luwih akeh, bisa rame, kanthi lintasan liwat vegetasi cedhak pantai lan sadawane pantai. Ati-ati karo kanca liyane nalika sampeyan lagi ngalami pasir ing wedhi. Sampeyan bisa kemah ing wilayah kasebut utawa pondok cedhak.

Jalur Rubicon, California

Jeep Jambore pertama digawe ing Jalur Rubicon luwih saka 60 taun kepungkur kanggo promosi pariwisata dhaerah. Dina-dina iki, akeh pecinta Jeep lan jinis 4 × 4 liyane sing ngambah jejak populer 22 mil saben taun. Kasunyatane, kanggo para penggemar Jeep, tumindak kasebut minangka jinis ritus.

Jalur liwat gunung-gunung Nevada ing California sing apik banget nanging angel banget, lan ora ana kekarepan karo kanca liya sing cedhak karo Jeep. Sampeyan bisa mbukak dhewe, nanging luwih becik sampeyan kudu mbukak jejak sing teratur kanggo entuk paling saka pengalaman. Waca Tawaran sewa Jeep.

Pantai Timur

Hutan Negara Wharton, New Jersey

Yen sampeyan pengin uwal saka kabeh, arahake Jeep menyang alas Hutan Negara Bagian Wharton ing New Jersey. Sajrone hektar 122,000 plus ana 225 mil dalan sing durung bisa ditliti kanthi cepet. Jeep sampeyan bakal migunani ing kene, amarga rute bisa wedhi lan alus, utamane sawise udan. 

Nalika ing alas, priksa Village Batsto sing bersejarah, sing nganti pertengahan taun 1800-an dadi pusat gawe wesi lan gelas bog.

Bank Outer, Karolina Lor

Manfaatake salah sawijine wilayah pesisir Pantai Timur sing ngidini nyopir pantai. Sadurunge tekan Outer Banks ing North Carolina, elinga mung nyuda tekanan ban sampeyan kanggo mbiyantu Jeep ing pantai sing rata - wedhi luwih gampang digali lan macet. Sampeyan uga butuh ijin kanggo nyopir ing sebagian besar wilayah pantai.

Aja lunga tanpa ndeleng jaran liar sing nongkrong ing ujung lor Bank, uga Peringatan Nasional Wright Brothers.

Sisih Kulon

Pulo Drummond, Michigan

Negara Mitten Pulo Drummond nawakake campuran medan lan jalur sing nyenengake kanggo para pamula lan roda papat ahli. Kasunyatane, pulau kasebut duwe jaringan sing jembar kanthi rute 40 mil kanggo Jeep lan 4x4 liyane sing wiwit saka dalan sing lendheng menyang padang rumput sing mbukak sing apik.

Yen sampeyan bakal nyoba sawetara rute sing luwih tantangan, luwih becik yen piring lan gondhelan dikunci, lan ban gedhe. Sampeyan bakal nemoni langkah-langkah watu sing cukup dhuwur sing kudu sampeyan lakoni.

Taman Nasional Big Bend, Texas

Jembar luwih saka 800,000 hektar, iki minangka salah sawijining taman nasional paling gedhe ing negara kasebut. Taman Nasional Big Bend nampilake udakara 100 km saka dalan rereget sing primitif sing mbutuhake reresik lemah sing ditawakake Jeeps. 

Sampeyan butuh sedina muput kanggo njelajah Sungai Road kanthi jarak 51 mil, sing ana ing sekitar Rio Grande. Jeep sampeyan uga bakal migunani nalika nempuh dalan Black Gap 18-mil, sing misuwur amarga bengok-bengok, nyebrang banyu, lan Langkah Gap Ireng sing nyenengake nanging angel.

Tujuan plancongan Jeep nawakake cara sing apik kanggo njelajah panggonan sing biasane sampeyan ora bisa ndeleng nganggo kendaraan standar nalika ngliwati medan sing luwih akeh tinimbang bisa mlaku. Entuk Jeep taun iki lan nikmati petualangan siji-sijine.