Plancongan Bisnis Caribbean Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Serial forum Jaringan Pengetahuan Jamaika kanggo ningkatake siyap kanggo comeback pariwisata

bartlett
Jaringan Pariwisata Pariwisata miwiti seri forum online limang bagean, sing dipimpin dening Jaringan Pengetahuan Jamaika, diwiwiti tanggal 7 Mei 2021 sing diumumake dening Hon. Menteri Pariwisata Bartlett

Kanggo antisipasi sektor pariwisata nggawe mbalek maneh kanthi tepat waktu, Menteri Pariwisata lan badan publik nyiapake upaya kanggo makarya lan menehi kekuwatan para pemangku ilmu kanthi ilmu sing dibutuhake kanggo maju ing jaman COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seri forum online lima bagean tujuane kanggo menehi sensitivitas babagan publik babagan mbukak maneh industri pariwisata Jamaika.
  2. Forum pertama sing dijadwalake tanggal 7 Mei bakal diwiwiti jam 10:00 nganti 12 awan lan bakal nemokake topik kasebut, "Diplomasi Pariwisata - Mbangun Pariwisata kanthi Aman."
  3. Fokus kanggo macem-macem penawaran ing negara kasebut sing narik kepinginan para wisatawan sing beda.

Kanggo tujuan iki, Jaringan Pariwisata Pariwisata (TLN), sawijining divisi saka Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), bakal miwiti seri forum online lima bagean, dipimpin dening Jaringan Kawruh Jamaika, diwiwiti dina Jumuah, 7 Mei 2021. Seri kasebut ditujokake kanggo menehi sensitivitas marang masarakat babagan macem-macem topik sing gegandhengan karo pariwisata sing ana gandhengane karo pambukaan industri pariwisata Jamaika, kayata rantai pasokan pariwisata.

"Seri kasebut mbantu nguatake kapasitas. Sawetara permata asli Jamaika durung bisa dimanfaatake kanthi lengkap lan ing sesi kasebut kita bisa njelajah, kolaborasi, lan nggabungake para pemangku kepentingan ing papan think tank, kanggo nuduhake informasi sing bisa dibangun saben mitra pariwisata lan maju , ing bidang-bidang tartamtu sing kepengin dikembangake, "jarene Menteri Pariwisata, Edmund Bartlett.

"Pikiran sing ana ing mburi yaiku nyedhiyakake macem-macem penawaran ing kene ing Jamaika sing cocog karo kepinginan sing beda-beda para wisatawan lan nuwuhake ekonomi ekonomi pariwisata sing tuwuh, "ujare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.