Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Bandara Sheremetyevo nawakake layanan khusus kanggo slamet WWII sajrone prayaan Dina Kemenangan

Bandara Sheremetyevo nawakake layanan khusus kanggo slamet WWII sajrone prayaan Dina Kemenangan
Bandara Sheremetyevo nawakake layanan khusus kanggo slamet WWII sajrone prayaan Dina Kemenangan
ditulis dening Harry Johnson

Para veteran militer, peserta perang sipil, buruh perang, slamet pengepungan lan korban kamp konsentrasi bakal nampa mlebu gratis menyang ruang tunggu VIP lan bisnis, ngiringan pribadi lan parkir lan jajanan gratis

  • Terminal Sheremetyevo bakal dihiasi karo simbol tradisional Kemenangan wiwit tanggal 6 Mei
  • Karyawan bakal dekorasi seragam kanthi pita simbolis St.
  • Ing tanggal 9 Mei, lagu-lagu misuwur ing taun perang bakal diputer ing terminal

Wong Moskow Bandara Internasional Sheremetyevo bakal nawakake layanan lan hak istimewa kanggo wong-wong sing slamet ing Perang Dunia II minangka bagean saka perayaan Dina Kemenangan. Para veteran militer, peserta perang sipil, buruh perang, slamet pengepungan lan korban kamp konsentrasi bakal nampa mlebu gratis ing ruang tamu VIP lan bisnis, ngiringan pribadi, lan parkir gratis lan dhaharan, uga para wong sing ngancani.  

Terminal Sheremetyevo bakal dihiasi nganggo simbol tradisional Kemenangan wiwit tanggal 6 Mei kanggo miwiti pengetan kasebut, lan video patriotik bakal disiarake ing atusan layar media bandara. Karyawan bakal dekorasi seragam kanthi pita simbolis St. Ing tanggal 9 Mei, lagu-lagu terkenal ing taun perang bakal dimainkan ing terminal uga ucapan selamat lan ekspresi matur nuwun marang para leluhur kanggo apa sing ditindakake kanggo generasi mbesuk.

Ing tanggal 7 Mei awan lan 2:00 sore, Terminal B bakal dadi tuan rumah kumpulan flash Blue Victory Shawl sing diatur ing tanggungan dana amal Land Rusia kanthi partisipasi Rossiya Airlines. Pramugari, pilot maskapai, lan sukarelawan bakal nari kanthi waltz lan nampilake lagu capella ing taun-taun perang kanggo penumpang lan tamu bandara. Tim sukarelawan program Dhukungan Wanita lan Perdamaian Wanita Biru Shawl saka Yayasan Tanah Rusia bakal nyebarake selendang biru menyang pamirsa - simbol langit sing tentrem lan kasetyan wanita.

Tanggal 8 Mei, lomba peringatan klub sepeda motor SVO taunan diwiwiti saka Bandara Sheremetyevo. Lomba kasebut, sing bakal dipimpin dening MM Vasilenko, Direktur SVO JSC, didedikake kanggo mengeti 76 kemenangan nalika Perang Patriotik Agung. Sajrone balapan kasebut, anggota klub motor, sing dijupuk saka manajemen lan karyawan Grup Perusahaan Sheremetyevo, bakal ngunjungi papan kamulyan militer ing Wilayah Moskow lan masang karangan bunga ing peringatan perang.

Sheremetyevo uga gabung karo acara sipil lan patriotik All-Russian "Memorial March Online." Penumpang lan tamu Sheremetyevo bisa sinau babagan gabung karo pawai online All-Russia liwat video sing disiarake ing layar media ing terminal lan ing wilayah pinggir bandara lan gabung karo negara liya kanggo ngurmati memori simbah lan simbah kakung sing wani. - pahlawan perang.