Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Sheremetyevo nawakake layanan khusus kanggo slamet WWII sajrone prayaan Dina Kemenangan

Pilih basa sampeyan
Bandara Sheremetyevo nawakake layanan khusus kanggo slamet WWII sajrone prayaan Dina Kemenangan
Bandara Sheremetyevo nawakake layanan khusus kanggo slamet WWII sajrone prayaan Dina Kemenangan
ditulis dening Harry Johnson

Para veteran militer, peserta perang sipil, buruh perang, slamet pengepungan lan korban kamp konsentrasi bakal nampa mlebu gratis menyang ruang tunggu VIP lan bisnis, ngiringan pribadi lan parkir lan jajanan gratis

Print Friendly, PDF & Email
  • Terminal Sheremetyevo bakal dihiasi karo simbol tradisional Kemenangan wiwit tanggal 6 Mei
  • Karyawan bakal dekorasi seragam kanthi pita simbolis St.
  • Ing tanggal 9 Mei, lagu-lagu misuwur ing taun perang bakal diputer ing terminal

Wong Moskow Bandara Internasional Sheremetyevo bakal nawakake layanan lan hak istimewa kanggo wong-wong sing slamet ing Perang Dunia II minangka bagean saka perayaan Dina Kemenangan. Para veteran militer, peserta perang sipil, buruh perang, slamet pengepungan lan korban kamp konsentrasi bakal nampa mlebu gratis ing ruang tamu VIP lan bisnis, ngiringan pribadi, lan parkir gratis lan dhaharan, uga para wong sing ngancani.  

Terminal Sheremetyevo bakal dihiasi nganggo simbol tradisional Kemenangan wiwit tanggal 6 Mei kanggo miwiti pengetan kasebut, lan video patriotik bakal disiarake ing atusan layar media bandara. Karyawan bakal dekorasi seragam kanthi pita simbolis St. Ing tanggal 9 Mei, lagu-lagu terkenal ing taun perang bakal dimainkan ing terminal uga ucapan selamat lan ekspresi matur nuwun marang para leluhur kanggo apa sing ditindakake kanggo generasi mbesuk.

Ing tanggal 7 Mei awan lan 2:00 sore, Terminal B bakal dadi tuan rumah kumpulan flash Blue Victory Shawl sing diatur ing tanggungan dana amal Land Rusia kanthi partisipasi Rossiya Airlines. Pramugari, pilot maskapai, lan sukarelawan bakal nari kanthi waltz lan nampilake lagu capella ing taun-taun perang kanggo penumpang lan tamu bandara. Tim sukarelawan program Dhukungan Wanita lan Perdamaian Wanita Biru Shawl saka Yayasan Tanah Rusia bakal nyebarake selendang biru menyang pamirsa - simbol langit sing tentrem lan kasetyan wanita.

Tanggal 8 Mei, lomba peringatan klub sepeda motor SVO taunan diwiwiti saka Bandara Sheremetyevo. Lomba kasebut, sing bakal dipimpin dening MM Vasilenko, Direktur SVO JSC, didedikake kanggo mengeti 76 kemenangan nalika Perang Patriotik Agung. Sajrone balapan kasebut, anggota klub motor, sing dijupuk saka manajemen lan karyawan Grup Perusahaan Sheremetyevo, bakal ngunjungi papan kamulyan militer ing Wilayah Moskow lan masang karangan bunga ing peringatan perang.

Sheremetyevo uga gabung karo acara sipil lan patriotik All-Russian "Memorial March Online." Penumpang lan tamu Sheremetyevo bisa sinau babagan gabung karo pawai online All-Russia liwat video sing disiarake ing layar media ing terminal lan ing wilayah pinggir bandara lan gabung karo negara liya kanggo ngurmati memori simbah lan simbah kakung sing wani. - pahlawan perang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.